REAL MADRID IDE NA REMONT: / Procurila Zidaneova lista za odstrel, otkriveno što bi se moglo dogoditi s Lukom Modrićem

Image
Foto: AFP

Madriđani će i ovog ljeta imati pune ruke posla

22.4.2020.
17:00
AFP
VOYO logo

Manje od godinu dana prošlo je otkako je Real Madrid uložio preko 300 milijuna eura na obnovu momčadi. ZinedineZidane doveo je među ostale Edera Militaa, Rodryga, Luku Jovića, Edena Hazarda i Alphonsea Areolu.

No, prema onome sto piše Sport.es čini se da dvojac planira novi remont. Razlog je izostanak rezultata te su složili popis igrača na koje više ne računaju. Na vrhu je Gareth Bale, kojeg se Zidane pokušao i lani riješiti. Zatim je tu James Rodriguez, Mariano Diaz te Brahim Diaz i Alvaro Odriozola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) and Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrate after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine on May 26, 2018., Image: 373046290, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Isabella BONOTTO / AFP / Profimedia

Osim njih na popisu su, tvrdi Sport.es i Jović, Militao te Areola. Potom je katalonski list naveo neke posebne slučajeve. Među njima su Luka Modrić, Marcelo i Lucas Vazquez.

“Pojavom Fedea Valverdea, Modrićeva pozicija dovedena je u pitanje. To i činjenica da mu je skoro 35 godina te ulazi u posljednju godinu ugovora moglo bi označiti njegov kraj u Realu”, navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u Realu od 2012. godine. S klubom je osvojio sve što je mogao, a 2018. nakon što je osvojio treći naslov zaredom u Ligi prvaka u srebro na SP-u dobio je Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo