REAL KREĆE U TOTALNI REMONT: / Procurila Zidaneova lista za odstrijel i popis pojačanja. Modrić itekako ima razloga za brigu

Image
Foto: Profimedia

Problem jedino imaju s Garethom Baleom koji je na transfer-listi već neko vrijeme, ali ga nitko ne želi kupiti

28.7.2020.
14:12
Profimedia
VOYO logo

Ako je vjerovati napisima uglednog madridskog AS-a, Real Madrid bi ovoga ljeta trebao krenuti u veliki remont. Ponajprije se to odnosi na igrače na koje Zinedine Zidane više ne računa, a ima ih podosta, ali navodno planiraju i dovesti čak trojicu mladih i talentiranih igrača.

Real prije svega planira povući dio svog kadra koji se trenutno nalazi na posudbama po ligi u Europi, poput Martina Odegaarda i dati više prilika već afirmiranim mladim igračima poput Rodryga, Viniciusa, Asensija, Mendyja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Trener Real Madrida Zinedine Zidane i Sergio Ramos (desno)

Foto: Profimedia

Lista za odstrijel

No, neki su u toj priči postali višak i Real ih se želi pod hitno riješiti, a s druge strane njihovom prodajom namjeravaju skupiti novac za akviziciju trojice novih igrača. Jednog su se već riješili, a riječ je o Achrafu Hakimiju koji je za 40 milijuna eura otišao u Inter. Na transfer-listi završio je i Borja Mayoral koji je bio na posudbi u Levanteu te Mariano Diaz koji je već odavno višak ali zbog visoke plaće ne želi otiči. Tu je i Oscar Rodriguez koji već dvije godine igra na posudbi u Leganesu, a govori se i o tome da će prodavati Reguilona koji briljira u dresu Seville.

Problem jedino imaju s Garethom Baleom koji je na transfer-listi već neko vrijeme, ali ga nitko ne želi kupiti, kako zbog visoke plaće tako i zbog krajnje nesportskog ponašanja i apsolutne nezainteresiranosti za nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Zinedine Zidane during La Liga Real Madrid v FC Barcelona football match at San Bernabeu stadium in Madrid, Spain, March 1, 2020. Real Won 2-0., Image: 502260226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Manu R.B./AlterPhotos/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Trojica novih

E sada, Realov remont uključuje i pojačanja i to ne bilo kakva već mlada, talentirana i skupa. Žele, dakle, dovesti Dayota Upamecana stopera Leipziga, Donnyja van de Beeka veznjaka iz Ajaxa i Rennesovo čudo od djeteta Eduarda Camavingu.

Transfer Upamecana mogao bi iznositi negdje oko 50 milijuna eura, a tu će Real imati i konkurenciju jer braniča još traži i Bayern te niz engleskih klubova. Što se Nizozemca tiče, on je dugogodišnja želja Reala, ali ga je Ajax nekako uspio zadržati u klubu, no sada će to biti malo teže. Van de Beek se zimus povezivao s Man. Unitedom, ali oni su doveli Fernandesa pa je sada prvi u redu Real. Nizozemac bi ih mogao koštati minimalno 50 milijuna eura kolika mu je inicijalna vrijednost prema TM-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu dolazimo i do veznjaka Camavinge, 17-godišnjaka koji briljira u Rennesu i već sada vrijedi oko 40 milijuna eura. Navodno je baš on prva želja predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza, a to znači da će vjerojatno njega prvog i dovesti.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric reacts during the Spanish League football match between Real Madrid CF and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on November 2, 2019.,Image: 480764755, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Problem za Modrića

Na koncu ne možemo ne primijetiti kako bi se u slučaju realizacije ovih triju transfera, dosta zagužvalo u veznom redu, a posebice na poziciji Luke Modrića. Hrvat je i ove sezone imao ogromnu konkurenciju u Fedeu Valverdeu koji mu je praktički već preoteo ulogu, a dolaskom Odegaarda, Camavinge i Van de Beeka, uz postojeće veznjake koji su praktički nezamjenjivi, Modrić, kao najstariji bi lako mogao postati višak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo