Borba s vremenom: Real ima šest dana da spasi što se može!

Slavni golman madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas neće moći igrati u najvažnijem dijelu sezone.

25.1.2013.
13:11
VOYO logo

Casillas je prijelom prve metakarpalne (palčane) kosti zadobio vratar tijekom Kup dvoboja protiv Valencije. Testovi kojima se tijekom noći, sa srijede na četvrtak, podvrgnuo u Madridu pokazali su prijelom kosti u šaci lijeve ruke. Iako je pred Španjolcem još priličan broj pregleda, u liječničkoj službi kluba pretpostavljaju da bi se Casillas na travnjake mogao vratiti tek krajem travnja.

Takva situacija je nagnala čelnike Reala na brzu reakciju. Imaju u Realu još šest dana za dovođenje kvalitetnog vratara do kraja ove sezone, jer ono što u ovom trenutku imaju na dispoziciji, Antonio Adan i Jesus Fernandez, nije na razini kluba koji lovi naslov u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prva opcija se zasad spominje Brazilac Julio Cesar, koji trenutačno brani vrata premierligaša Queens Park Rangersa. Njega posebno zagovara trener Jose Mourinho s kojim je nekada radio u milanskom Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode španjolski mediji, druga je opcija vratar Borussije iz Mönchengladbacha Ter Stegen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo