REAL I BEZ MODRIĆA RUTINSKI ODRADIO TREĆELIGAŠA: / Bale zabio nakon gotovo 150 dana posta, Barcelona se osramotila

Image
Foto: Profimedia

"Kraljevski klub" je nastupio bez većine prvotimaca

22.1.2020.
23:15
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikani Barcelona i Real Madrid izborili su plasman u osminu finala Kupa kralja nakon što su na gostovanjima pobijedili trećeligaše UD Ibizu sa 2-1 i Unionistas Salamancu sa 3-1. "Kraljevski klub" je nastupio bez većine prvotimaca, a predah je dobio i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Real je poveo u 18. minuti golom Garetha Balea, izjednačio je Alvaro Romero u 57. minuti, no samo četiri minute kasnije Brahim Diaz je ponovo doveo goste u vodstvo. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Diaz golom u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 23: Luka Modric, player of Real Madrid from Croatia during the Liga match played between Real Madrid CF and Real Sociedad at Santiago Bernabeu Stadium on November 23, 2019, in Madrid, Spain. Photo Irina R. H. / Spain DPPI / DPPI, Image: 484561298, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: IRH / AFP / Profimedia

Nešto ranije plasman u osminu finala izborila je i Barcelona koja je na gostovanju pobijedila trećeligaša UD Ibizu sa 2-1, a pobjednički pogodak zabio je Antoine Griezmann u sudačkoj nadoknadi. Ibiza je dobro namučila španjolskog velikana. Domaćin je poveo u devetoj minuti golom Pepa Caballe i držao je prednost sve do 72. minute kada je Griezmann izjednačio.

Kada se već činilo kako će susret otići u produžetak, francuski napadač je na sjajnu asistenciju Jordia Albe svojim drugim golom donio pobjedu Barceloni. Ivan Rakitić je odigrao cijeli susret, dok je Lionel Messi dobio poštedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo