REAL ĆE MORATI ISKRCATI BOGATSTVO ZA HAZARDA: / Zvijezda Chelseaja može u Madrid, poznato je i za koju svotu

Image
Foto: AFP

Chelsea ga je spreman prodati, a bit će to skupa trgovina

15.1.2019.
12:25
AFP
VOYO logo

Deset pogodaka i isto toliko asistencija učinak je Chelseajevog nogometaša Edena Hazarda kroz 21 ovosezonsku utakmicu u Premier ligi. Važnije od njih ono je što belgijski nogometaš, najbolji igrač engleske Premier lige za sezonu 2014/15, radi i koliko znači za tu londonsku momčad. I to se može izraziti brojkom, onom koju je klub postavio kao izlaznu za njega želi li ga Real Madrid uistinu i kupiti.

Pulisic kao nasljednik

Prema saznanjima The Telegrapha ona nije manja od sto milijuna funti (oko 112 milijuna eura, odnosno oko 830 milijuna kuna) i toliko će Kraljevi iz Madrida morati izdvojiti za igrača kojem ugovor s Chelseajem prestaje važiti u ljeto sljedeće godine. I koji je za londosnki klub postigao 101 gol uz 85 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Hazard ne krije simpatije prema Realu iako nudi i izjave prema kojima ne bi imao ništa protiv ostanka u klubu s kojim je dvaput pokorio Premier ligu. Odluku, pak, javno još nije obznanio i na Stamford Bridgeu baš i nisu odveć sretni s time, a budući da ne znaju što im donosi sutra već je kupljen 'nasljednik', Borussijin Christian Pulisic za 64 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo