REAKCIJE DINAMOVACA /

Sreći nema kraja: 'To ti tak ide i to ti je tak, samo da podsjetim na jedno...'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Reakcije navijača nakon velike pobjede

23.10.2024.
23:16
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama ostvarili su premijernu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka, u gostima su u srijedu svladali austrijskog doprvaka Salzburg s 2-0 (0-0) u susretu trećeg kola.

Image
VJEROVALI ILI NE /

Dinamo je na ljestvici Lige prvaka ispred Bayerna

Image
VJEROVALI ILI NE /

Dinamo je na ljestvici Lige prvaka ispred Bayerna

Prvi pogodak na susretu postigao je Sandro Kulenović u 49. minuti, dok je Dinamo ključni korak prema slavlju napravio u 84. minuti. Tada je Bruno Petković zabio za 2-0 čime je hrvatski prvak nakon poraza 2-9 od Bayerna i 2-2 s Monacom osvojio prva tri boda u elitnom natjecanju. Dinamo ima četiri boda i nalazi se u sredini ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bila prva gostujuća pobjeda Dinama u Ligi prvaka nakon  davne 1998. godine, a poslije utakmice navijači nisu skrivali svoje oduševljenje.

U nastavku prenosimo neke od njihovih komentara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedna doktorska trenerska utakmica u Ligi prvaka! Napokon je Kulenović nakon toliko godina u Dinamu dobio jednu utakmicu u LP od početka, a i super je vidjeti još dva zagrebačka dečka Stojkovića i Kačavendu na terenu. Svaka čast svima na borbenosti, predivno je biti navijač Dinama (na poluvremenu su komentari bili kao da smo igrali protiv Banjole, Rile 2 asista, Kule gol a i s Ogiwarom je Bjelica pogodio). Čestitam svim igračima na ovoj prekrasnoj večeri koju su nam priuštili."

"To ti tak ide i to ti je tak! Samo da podsjetim Bayern nam gleda u leđa . Ne bih nikoga izdvajao ali Torrente je stabilnost i ogromni dobitak! I naravno svaka čast Boysi, 12 igrač uvijek!"

"Još jedna velika europska pobjeda, ovoga puta jer otvara vrata sljedećeg kruga nikada bogatije Lige prvaka. Najvažnije - ovakav pristup i fokus mora biti i na svakoj HNL utakmici!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modra rapsodija u Mozartovom gradu - NEPROCJENJIVO!"

"Daj mi samo pobjede! Bjelica još jednom pokazuje koliko je velik trener i koliko znači samom Dinamu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo