RAZVILA SE VRLO ZANIMLJIVA TEORIJA NAKON BARCELONINA DEBAKLA S PSG-om: / Jeste li i vi primijetili što je radio Messi?

Image

Međutim, vrlo je zanimljivu teoriju glede Messija razvio stručni komentator BT Sporta i nekadašnji nogometaš, Joe Cole

17.2.2021.
9:06
VOYO logo

Barcelona je doživjela totalni debakl na svom terenu protiv PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Parižani su ih deklasirali s 4:1, a moglo je biti i puno više da su igrači PSG-a bili precizniji. Teško je izdvojiti tko je djelovao gore u momčadi Katalonaca, ali svakako se može reći i za Lionela Messija da je bio itekako indisponiran.

Međutim, vrlo je zanimljivu teoriju glede Messija razvio stručni komentator BT Sporta i nekadašnji nogometaš, Joe Cole. On tvrdi da je Messi bio neizainteresiran i pojašnjava zašto bi Messiju ovakva izdanja mogla itekako odmoći na ljeto kada će tražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona nije imala snage, nije imala zajedništva. Nije bilo prave povezanosti između zadnje četvorke i napadača, a Messi je djelovao nezainteresirano. Zaista je teško bivšem igraču kritizirati ga jer je genije i jedan od najboljih igrača koji je ikad igrao nogomet, ali protiv PSG-a nije djelovao kao da je emocionalno uključen u utakmicu", rekao je nekadašnji igrač West Hama, Chelseaja i Liverpoola.

Image

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) shakes hands with Paris Saint-Germain's Argentinian forward Mauro Icardi at the end of the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 16, 2021.,Image: 591445262, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Moglo bi mu štetiti

"Messi je vođa na terenu, kao i Pique i Busquets, a ta kralježnica momčadi je djelovala slabo i raspala se. Završilo je 4:1 za PSG, ali lako je moglo biti 5:1 ili 6:1. Ovo su zabrinjavajuća vremena za Barcelonu", naglasio je Cole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messiju na ljeto istječe ugovor s Barcelonom i kako sada stvari stoje čudo bi se moralo dogoditi da produži ugovor s Kataloncima. Dakle, tražit će novi klub, a Cole misli da bi mu ovakav pristup koji pokazuje na utakmicama mogao nanijeti veliku štetu, posebice jer ga traži upravo PSG i Manchester City Pepa Guardiole.

"Dovoditi 34-godišnjeg Messija ako će igrati ovako, to bi bila kocka. Dovesti ga u klub u kojem se Pep oslanja na energiju, entuzijazam i zajedništvo. U Barceloni je nered i ne vidim kako će to riješiti. A ne vidim ni da će Messi tamo ostati", zaključio je Cole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo