izgubio je živce / Razuzdani bivši Dinamovac u problemima: klub ga uopće nije plaćao, on 'pobjegao' u Brazil i unajmio odvjetnike

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pokušao je Sammir razgovarati s klupskim čelnicima i utjecati na nepravednu situaciju u kojoj se našao, no ništa od njihovih pustih obećanja nije se ostvarilo

27.2.2018.
13:22
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši veznjak Dinama Brazilac Sammir našao se u velikim problemima, pišu Sportske Novosti. 

Brazilac je 'pobjegao' iz Kine, gdje je igrao za klub Wuhan Zall koji ga, bez obzira na valjani ugovor, jednostavno nije plaćao! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kinezi su Sammiru dužni 2,5 milijuna eura, a Brazilac s hrvatskom putovnicom zbog takve je situacije jednostavno izgubio živce, spakirao stvari i odletio u rodnu domovinu. 

Pokušao je Sammir razgovarati s klupskim čelnicima i utjecati na nepravednu situaciju u kojoj se našao, no ništa od njihovih pustih obećanja nije se ostvarilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga im je napisao i službeno pismo u kojem je naveo da mu se isplati sve što mu se duguje, no Uprava je ponovno ostala bez reakcije. 

Sada se čeka da cijeli slučaj riješi FIFA. Sammir je već angažirao i odvjetnike koji rade na njegovom slučaju, a u međuvremenu je dobio ponude iz SAD-a i Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O njegovu slučaju priča se i piše u cijeloj nogometnoj Kini. Sammirovi odvjetnici drže da je on sad slobodan igrač s obzirom ma to da ga klub nije plaćao, ali čeka se potvrda FIFA-e, a zbog komplicirane situacije sve bi moglo završiti na sudu, pišu Sportske Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo