RAZOTKRIVENA TAJNA VELIKE UNITEDOVE POBJEDE U PARIZU? /

Snimka s treninga uoči utakmice s PSG-om sve govori

Image
Foto: Profimedia

Utakmicu je obilježila i izvanredna predstava mladog stopera

21.10.2020.
14:34
Profimedia
VOYO logo

U derbiju večeri prvog kola nogometne Lige prvaka Manchester United je odličnom predstavom na Parku prinčeva pobijedio europskog doprvaka PSG s 2-1.

Crveni vragovi su podsjetili na svoje stare dane "uspjeha i slave" pobijedivši u Parizu europskog doprvaka. ManU je posve zasluženo stigao do važna tri boda na startu "Champions League".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strpao ih u džep

Gosti su poveli u 23. minuti golom Brune Fernandesa iz jedanaesterca. Portugalac je zabio tek iz drugog prekršaja nakon što je Keylor Navas obranio njegov prvi udarac, no vratar pariškog sastava je unaprijed krenuo s linije pa je udarac ponovljen. Kazneni udarac je skrivio Abdou Diallo oborivši Anthony Martiala.

PSG je izjednačio u 55. minuti Martialovim autogolom. Neymar je ubacio iz kornera, a Martial glavom zatresao vlastitu mrežu. Daleko bolju igru ManU je okrunio novim vodstvom u 87. minuti lijepim udarcem Marcusa Rashforda s ruba kaznenog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu utakmicu obilježila je i izvanredna predstava mladog stopera Axela Tuanzebea, koji je dobio priliku od prve minute zbog izostanka Harryja Maguirea i Erica Baillyja.

Ovaj 22-godišnjak nije odigrao utakmicu deset mjeseci, a u utorak navečer strpao je Mbappéa i Neymara u džep.

Dan kasnije pak pojavila se teorija prema kojoj velike zasluge za to ima Edinson Cavani. Urugvajski napadač posljednjeg je dana prijelaznog roka potpisao za United, a uoči utakmice s PSG-om, njegovim bivšim klubom, snimljen je u dugačkom razgovoru s Tuanzebeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi su odmah zaključili kako je Cavani tijekom treninga otkrio slabe strane čudesnoj dvojca i tako mu olakšao posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo