nezadovoljan minutažom / Razgovor s trenerom nije ništa promijenio: Kovačić uskoro napušta Madrid?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Twitter/Marca

Kako piše Marca, Real je Kovačića spreman prodati za 50 milijuna eura, a s obzirom na zainteresirane klubove, to ne bi trebalo predstavljati problem

22.7.2018.
12:28
Igor Kralj/PIXSELL/Twitter/Marca
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Real Madrida Mateo Kovačić u petak je obavio razgovor s novim trenerom 'kraljeva' Julenom Lopeteguijem, nakon čega je završio na naslovnici španjolske Marce

Podsjetimo, još za vrijeme SP-a u Rusiji, na njegovom samom početku, Kovačić je javno poručio kako u Realu nije zadovoljan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim nogomet i volim biti na terenu. Želim priliku biti prvotimac u nekom drugom klubu. Ako ne igram, nisam sretan. Želim igrati više i mislim da je najbolje da odem iz Reala", rekao je on tada. 

Prema prvim informacijama, Lopetegui nije uspio promijeniti mišljenje Kovačića, koji je ostao pri svom stavu. Iako su prvotno iz uprave poručili kako ne namjeravaju prodati hrvatskog veznjaka, ovo bi moglo promijeniti tijek događaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marca

Naslovnica Marce

FOTO: Marca

Kako piše Marca, Real je Kovačića spreman prodati za 50 milijuna eura, a s obzirom na zainteresirane klubove, to ne bi trebalo predstavljati problem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačića bi u svojim redovima rado vidjeli Juventus, Bayern, Manchester City, Manchester United i Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo