VIDEO: / Ronaldo ponovno spasio Real, asistencija Modrića

Nogometaši Reala su u 12. kolu Primere na gostovanju u predgrađu Madrida pobijedili Rayo Vallecano 3:2 i tako stigli do devete pobjede u prvenstvu.

2.11.2013.
22:00
VOYO logo

Za Kraljevski klub stvari nisu mogle početi bolje, poveli su već u 3. minuti. Luka Modrić dao je loptu sa svoje polovice u prostor za Cristiana Ronalda, koji gura loptu kroz noge braniču Raya i izlazi sam pred golmana te preciznim udarcem u suprotni kut donosi Realu 1:0.

U 31. minuti Real je udvostručio vodstvo, a gol glavom je nakon ubacivanja Garetha Balea s desne strane zabio Karim Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gareth Bale veći dio posla obavio je i za treći gol Kraljevskog kluba u 49. minuti. Velšanin se oslobodio čuvara na desnoj strani i sjurio u sredinu, gdje je primijetio nadolazećeg Ronalda kojem nije bilo teško pogoditi za 3:0.

A onda su Kraljevi opustili što su domaćini znali iskoristiti i s dva gola iz jedanaesterca u samo tri minute učinili utakmicu zanimljivom do posljednje minute. Prvi jedanaesterac je skrivio Pepe, a za drugi je krivac bio Marcelo. Oba udarca s bijele točke sigurno je realizirao Jonathan Viera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//rutube.ru/video/embed/6643916

Ipak, do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te je Real stigao do nova tri boda. Kraljevski klub je na trećem mjestu Primere sa 28 bodova, šest manje od Barcelone. Rayo Vallecano je posljednji s devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/x16pzf6 Real Sociedad - Osasuna 5:0 Almeria - Valladolid 1:0 Rayo Vallecano - Real Madrid 2:3

Redoslijed: 1. Barcelona 34 2. Atletico 30 3. Real 28 4. Villarreal 20 5. Athletic 20 ...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo