RAT KOJI BI MOGAO PROMIJENITI POVIJEST NOGOMETA: / Zbog jednog igrača izbit će veliki sukob između Real Madrida i Liverpoola

Image

Liverpool je spreman žrtvovati svog najboljeg igrača, Mohameda Salaha, kako bi dovela mladog Francuza

6.3.2021.
14:48
VOYO logo

Ugledni španjolski sportski dnevnik AS tvrdi kako bi u veliki rat uskoro mogli krenuti Liverpool i Real Madrid, a razlog je akvizicija ponajboljeg mladog igrača današnjice, Kyliana Mbappea.

Mladi Francuz trenutno je glavni igrač u PSG-u i uz Ronalda, Messija i Neymara najveća je svjetska nogometna zvijezda, ali problem je u tome što se Mbappe ne želi još dugo zadržati u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada se u kontekstu Mbappea najviše spominju upravo Real i Liverpool, a Francuz navodno nema ništa protiv toga da se pridruži jednom od tih dvaju momčadi. Problem je samo što Liverpool nema toliko novca da si priušti Mbappea i zbog toga mora pribjeći jednom riskantnom manevru.

Liverpool je spreman žrtvovati svog najboljeg igrača, Mohameda Salaha, kako bi dovela mladog Francuza, a planiraju ga prodati ili Barceloni ili Real Madridu. Cijena koju Liverpool traži za Salaha, a koja bi im na koncu bila dovoljna da si osiguraju transfer Mbappea, je oko sto milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kylian Mbappe

Salah je navodno nezadovoljan time kako idu stvari u klubu i prema nekim tvrdnjama unosi nemir u svlačionicu pa je izgledno da na kraju sezone i napusti Anfield. Idealno bi bilo da ode za sto milijuna eura i da onda Liverpool još nadoda određenu svotu za Mbappea, a kako Salah zarađuje oko 12 milijuna eura godišnje oslobodili bi i budžet za plaću Mbappea, ali problem je u tome što Real Madrid također ima želju dovesti Mbappea i zbog toga bi ova dva kluba lako mogla zaratiti.

Real nije puno kupovao zadnjih godina i u svom budžetu bi uskoro mogao imati dovoljno novca da samo kupi Mbappea i Liverpool zato sada mora djelovati brzo i smisliti način da se riješi Salaha i da izbjegne veliku bitku s Realom za Mbappea. Povijesnu rekli bi neki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo