RASPADA SE ŠAMPIONSKA RIJEKA: / Na Dinamo i Olympiakos Kek definitivno ide bez ključnog igrača

Image

Loše vijesti sustižu jedna drugu u momčadi Rijeke. Matjaž Kek u važnim utakmicama, protiv Dinama i Olympiakosa, neće moći računati na "pola momčadi".

10.8.2017.
9:36
VOYO logo

Za te dvije utakmice, prvenstveni derbi s "modrima" na Rujevici i utakmice doigravanja Lige prvaka s grčkim prvakom, trener Rijeke sad ne može računati ni na prvog napadača Marija Gavranovića.

Gavranovića nema dva do tri tjedna

"On je definitivno otpao. Imao problema s aduktorom i neće ga biti dva do tri tjedna", otkrio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog crvenih kartona protiv Dinama u petak neće igrati Marko Vešović i Marko Maleš, a upitno je hoće li moći nastupiti Dario Župarić i Filip Bradarić.

Župarić je nezgodno pao na utakmici protiv Osijeka, kratko je izgubio svijest, ali se brzo oporavio nakon incidenta i vratio s momčadi u Rijeku. Bradariću je stradalo rame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjestan nastup Bradarića

"Njegov nastup je vrlo neizvjestan, a situacija sa Župarićem je malo bolja. I Zuta je normalno trenirao pa će biti spreman za Dinano", dodao je Rijekin trener.

U odnosu na sastav koji je posljednji put zaigrao protiv Dinama, u klubu više nema Stefana Ristovskog koji je ovog tjedna prešao u Sporting i Franka Andrijaševića koji je još ranije otišao u u Gent. Ako računamo odlaske, ozljede i kartone, malo je ostalo od prošlogodišnjeg sastava Rijeke koji je osvojio dvostruku krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek će morati složiti novu momčad, a ozljeda Gavranovića i crveni kartoni dva važna igrača Vešovića i Maleša, u tome su mu znatno poremetili planove...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo