SVI ŽELE NJEGA / Rapsodija mišljenja navijača nakon objave popisa za SP: 'On je naš najbolji napadač'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Izbornik Dalić objavio je popis od 34 igrača koji konkuriraju za SP u Katru koje počinje za 20 dana.

31.10.2022.
20:33
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je širi popis s 34 kandidata za Svjetsko nogometno prvenstvo koje će se od 20. studenog do 18. prosinca održati u Katru.

Dalić će u srijedu 9. studenoga na konferenciji za medije objaviti konačni popis kandidata za Svjetsko prvenstvo, na kojem se može naći između 23 i 26 igrača. Završni popis igrača Hrvatski nogometni savez (HNS) mora dostaviti Fifi 14. studenoga, a nakon toga, moguća je izmjena igrača do 24 sata prije prve utakmice u slučaju ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje pitanje prvog napadača

Hrvatska reprezentacija doživjela je velike oscilacije od Europskog prvenstva. Dalić je prvo tražio rješenja u obrani i našao ih je. Zatim je tražio rješenja na golu i to je uspio riješiti. Ostalo je još pitanje prvog napadača, ali izgleda kako je i tu situacija sve jasnija. Ipak, komentari navijača na popis izbornika su vrlo različiti. Ima onih koji su sretni i zadovoljni igračima, dok postoje oni kojima smeta pokoje ime na popisu ili im nedostaju neki za koje tvrde kako trebaju imati svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odličan popis. Kada se uzme u obzir da tu ima i uz ova 34 igrača još barem desetak njih koji mogu ući na ovu listu bez problema, ima razloga za pozitivu.", "Rebić je trenutno najbolji napadač koji Hrvatska ima", "Ante Rebić unutra Brekalo van uopće ne igra.", "Livaković ne smije biti prvi golman ima boljih", samo su neki od komentara ispod službene objave popisa igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo