KRAJ ERE / Ramos se oprostio od reprezentacije! 'S divljenjem gledam Modrića, Messija...kod mene neće biti tako'

Image
Foto: Profimedia.hr

Za reprezentaciju je ukupno upisao rekordnih 180 nastupa i postigao 23 gola. Sa Španjolskom je osvojio svjetsko prvenstvo 2010. godine i dva europska naslova (2008, 2012)

23.2.2023.
19:45
Profimedia.hr
VOYO logo

Legendarni španjolski nogometaš Sergio Ramos (36) oprostio se od španjolske reprezentacije za koju je igrao 16 godina upisavši 180 nastupa i 23 gola.

Branič francuskog prvaka PSG-a je kraj reprezentativne karijere objavio na društvenim mrežama poručivši kako je to bio "prisilni oproštaj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došlo je vrijeme da se oprostim od reprezentacije. Ovo je kraj jednog puta za koji sam se nadao da će biti duži i da će završiti s boljim okusom u ustima," kazao je Ramos dodavši kako ga je nazvao izbornik reprezentacije Luis de la Fuente poručivši mu kako na njega više ne računa bez obzira na igre koje će pokazivati.

"Skromno vjerujem da je moja karijera zaslužila kraj zbog osobne odluke ili zato što moje igre nisu bile ono što treba reprezentaciji, a ne zbog moje dobi ili drugih razloga. Jer biti mlad ili manje mlad nije vrlina ili mana, to je samo privremena karakteristika koja nije nužno povezana s učinkom ili sposobnošću. S divljenjem i zavišću gledam Modrića, Messija, Pepea...Nažalost, kod mene neće biti tako, jer nogomet nije uvijek fer i nogomet nikad nije samo nogomet," poručio je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dresu "Furije" debitirao je u ožujku 2005. u susretu protiv Kine sa 18 godina i 361 danom postavši tada najmlađi reprezentativac u posljednjih 55 godina.

Za reprezentaciju je ukupno upisao rekordnih 180 nastupa i postigao 23 gola. Sa Španjolskom je osvojio svjetsko prvenstvo 2010. godine i dva europska naslova (2008, 2012).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo