RAMOS POLUDIO NA NAVIJAČE SEVILLE: / 'Rakitića dočekujete kao boga, a mene stalno vrijeđate i psujete mi majku'

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Kapetan i spasitelj Real Madrida Sergio Ramos poludio je na navijače Seville, javlja Marca.

13.1.2017.
10:13
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Naime, jučer u uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja između Seville i Reala (3-3)na Ramón Sánchez Pizjuánu, dočekan je na nož. I to mu je jako zasmetalo. Jer, Ramos je dijete Seville, rođen u obližnjem Camasu, a u klub je došao kao desetogodišnjak, da bi devet godina kasnije, točnije u ljeto 2005., nakon samo jedne sezone u seniorskoj momčadi, postao najskuplji španjolski tinejdžer.

LUDA UTAKMICA U SEVILLI SA ŠEST GOLOVA: Madriđani blitzkriegom spasili rekord

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real za njega kao 19-godišnjaka dao 30 milijuna eura

Nakon toga, Los Blancosi su ga odlučili dovesti na Santiago Bernabeu. I to kao 19-godišnjaka. Platili su Sevilli za njega 30 milijuna eura i dali mu četvorku velikog realovca Fernanda Hierra, time pokazajući što misle o njemu. Ramos je sve opravdao, postao je jedan od najboljih igrača kraljevskog kluba ikad, kapetan, spasitelj, sve u jednom.

Image
Image

Na navijače Reala je Bog, za Biris Norte - izdajnik

I dok je za navijače Reala postao bog, za pistalice Seville Biris Norte je - izdajnik! Čovjek koji je, kako to oni tumače, prodao svoj grad, regiju i klub za "bezvrijedne" Realove milijune. Svaki od njegovih povrataka u Sevillu, a u 12 godina ih je bilo puno, znači od prve minute utakmice uvrede i verbalne napade na njega sa sjevera Pizjuana, a u vrijeđanjima se spominje i njegova majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos rijetko slavi pogodak protiv Seville. On to, u biti, ne želi raditi iz poštovanja prema klubu u kojem je igrački stasao. Iz poštovanja prema Andaluziji, a on je ipak Andalužanin što uvijek ističe i čime se ponosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam pokazao nepoštovanje prema navijačima Seville'

No, ovog puta, nakon što je izvrijeđan od strane "svojih", nije htio šutjeti i novinarima nakon susreta otvorio je dušu.

"Nisam pokazao nepoštovanje prema navijačima Seville, upravo suprotno. Pa vrataru Soriji sam tražio da mi oprosti jer sam zabio. Od onih koji su prema meni korektni tražio sam oprost, dok me za ove koji od početka do kraja utakmice vrijeđaju moju majku, ni najmanje nije briga. Svaki put kada se vratim ovdje ista je stvar i toga mi je više dosta. Nisam obožavatelj onih koji me vrijeđaju", bjesnio je Ramos nakon utakmice, čije riječi prenosi britanski Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER
Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

'Ovo ničim nisam zaslužio'

Ramos je nastavio:

"Za razliku od mene, Rakitić i Alves nisu djeca Seville, ali su također ovaj klub zamijenili drugim. I dok njih prilikom svakog povratka ovdje s novim klubovima dočekuju kao bogove, meni 90 minuta psuju majku. Ne, neću se mijenjati, ovdje sam došao igrati nogomet", dodao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je na istom mjestu opet dvoboj Seville i Reala, ali sada u La Ligi, a na pitanje što očekuje na tom susretu u kojem drugoplasirana Sevilla dočekuje vodeći Real, Ramos je rekao:

"Volio bih kada bi me u mom gradu dočekivali drugačije, jer ovo ničim nisam zaslužio. Kao što sam rekao, dolazim ovdje igrati nogomet. Ovo će, više ili manje, uvijek biti moj dom. Ali ja sam kapetan Real Madrida i uvijek ću braniti svoju momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo