RAKITIĆU STIGAO ODGOVOR NA INTERVJU KOJI JE ODJEKNUO ŠPANJOLSKOM: / 'Barca je u pravu kada je on u pitanju, a evo i zašto'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac ovih je dana govorio kako se osjeća zbog svoje situacije

16.11.2019.
18:57
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je u pravu kada je u pitanju Rakitić, mišljenja je urednik katalonskog Sporta ErnestFolch. U svom komentaru osvrnuo se na situaciju s Vatrenim te je stao na stranu kluba.

Image
VELIKAN ODUSTAO OD RAKITIĆA: /

Vatreni doživio neočekivani udarac, objavljeno zašto je došlo do obrata

Image
VELIKAN ODUSTAO OD RAKITIĆA: /

Vatreni doživio neočekivani udarac, objavljeno zašto je došlo do obrata

"Slučaj Rakitić je iz privatne postao javna stvar nakon što je Hrvat u intervjuima otvoreno priznao da je tužan i da ne razumije situaciju. Istina je da je osjećaj takav i da igrač i trener i klub znaju da je vrijeme Hrvata u Barceloni gotovo i da je najbolje pronaći rješenje za izlazak iz ove situacije u siječnju", počinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener ima pravo

"Nikada nije lako pronaći najbolji način za rastati s tako velikim igračem poput Rakitića, koji je sjajno igrao i svojim ponašanjem bio primjer u klubu. U pet godina nije napravio ili rekao nešto ružno. Bio je na ponos klubu. Međutim, trener ima pravo davati prednost drugim igračima pa čak i promijeniti mišljenje o Rakitiću. To što je imao povjerenje u njega ne mora značiti da ga mora imati cijelo vrijeme", dodaje i nastavlja.

Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the match Villarreal CF v Athletic Club, of LaLiga 2019/2019 season, date 12. La Cerámica Stadium. Villarreal, Spain, 3 Nov 2019., Image: 480870724, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

"Nakon što je Hrvat javno progovorio o svojoj situaciji, slušamo i čitamo previše komentara koji sugeriraju da klub ili treneru nisu bili fer prema njemu i slično. Pitanje je zašto? Što je trener napravio pogrešno? Zašto Rakitić ne može biti na klupi? Postoji li takav zakon? Ne možemo kritizirati kub jer ne može pronaći pravi način za rastanak od svog veterana, a u isto vrijeme kad ga nađu vikati u nebo. Ostaviti igrača na klupi nije znak nepoštivanja. Igrači dođu i odu. Život ide dalje, a i naravno, Barcelona. Iako boli, Barca je pravu kada je u pitanju Rakitić", završava komentar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo