RAKITIĆU ĆE PASTI MRAK NA OČI KAD OVO VIDI: /

Barcelona postigla dogovor koji bi mogao utjecati na njegovu budućnost?

Image
Foto: Profimedia

Nedavno je rekao da ne želi biti vreća krompira, a upravo mu prijeti takav scenarij

23.5.2020.
10:08
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je postigla dogovor s Interovim napadačem LautaromMartinezom, objavila je u petak navečer španjolska radijska postaja Cadena Cope.

Image
VATRENI OVO TJEDNIMA ŽELI ČUTI: /

Trener Barcelone napokon rekao što misli o Hrvatu

Image
VATRENI OVO TJEDNIMA ŽELI ČUTI: /

Trener Barcelone napokon rekao što misli o Hrvatu

Dodali su i kako Katalonci pregovaraju s Interom kako bi postigli konačan dogovor. Navodno Barca neće platiti odštetnu klauzulu (111 milijuna eura) u potpunosti nego je namjeravaju umanjiti tako da će Talijama ponuditi neku od svojih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cope navodi da je Inter navodno zainteresiran za Ivana Rakitića, Nelsona Semeda, Samuela Umtitija, Artura Vidala i Juniora. Naveli su i da detalji eventualnog ugovora neće biti objavljeni prije 30. lipnja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav scenarij neće se niti malo svidjeti Vatrenom o čemu najbolje govore njegove nedavne izjave.

Svjestan situacije

“Svjestan sam situacije i svog statusa, ali nisam vreća krumpira s kojom mogu raditi što ih volja. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, divno, a ako nije, otići ću tamo kamo želim ja sam, a ne kamo me pošalju. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje”, rekao je nedavno veznjak.

Rakitić ima ugovor do 30.lipnja 2021. godine, a posljednjih tjedana su mediji nagađali o njegovom mogućem odlasku na kraju sezone, jer ga klub navodno želi prodati ili razmijeniti u nekom od velikih transfera.

“Kao što sam uvijek govorio, kada se potpiše ugovor nastoji se ispuniti do kraja. To je moja namjera. Miran sam, nemam nikakvu informaciju od kluba ili trenera koja bi ukazivala na drugačije namjere. Razumijem da se (u javnosti) govori puno o tome. Ovi mjeseci će sada biti drugačiji, specifični, ali miran sam i nastavljam s istom idejom", poručio je Rakitić iza kojega je 299 utakmica za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo