RAKITIĆEVE RIJEČI GLASNO ODJEKNULE ŠPANJOLSKOM: /

Svi mediji pišu o Vatrenom: 'Ovo je njegov oproštaj od Barcelone'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac rekao je što mu je na duši

3.2.2020.
12:17
Profimedia
VOYO logo

Prošao sam kroz loše razdoblje, ali to je sada prošlost. Jasno vam mogu reći da su se dogodile stvari koje mi se nisu svidjele. Nisam zaslužio takav odnos prema meni. Razmišljao sam i o odlasku..... Poručio je to Ivan Rakitić nakon utakmice s Levanteom i podigao prašinu u španjolskoj javnosti. Svi tamošnji veliki mediji, Marca, As, Mudo Deportivo, Sport.es prenijeli su njegove riječi.

Madridski As je nakon njih zaključio da je Rakitić potvrdio rastanak s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostalo je još samo vidjeti kad će potpisati papire, ali odluka je donesena...", pišu i ponavljaju Rakitićeve riječi nakon utakmice.

Razlaz s klubom

"Kada nitko nije očekivao Hrvat se pojavio u mix zoni i poručio: 'Događale su se stvari koje mi se nisu svidjele. Ljudi koji donose odluke i ja to znamo'". Potom su podsjetili kada je došlo do razlaza s vodstvom kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije SP-a u Rusiji Hrvat je tražio poboljšanje ugovora jer je imao ponudu od PSG-a. Predsjednik kluba mu je objasnio da to nije moguće u tom trenutku nego nekoliko mjeseci kasnije. Rakitić nije bio zadovoljan tim odgovorom, ali je Barca inzistirala da PSG plati otkupnu klauzulu. Rakitić na kraju nije otišao, a klub mu nije poboljšao ugovor. Te sezone je nastavio igrati za Barcu jer ga je štitio Valverde, koji ga je smatrao ključnim. Ali tome je došao kraj ove sezone i završio je u drugom planu. Dolaskom De Jonga Valverde ga je upozorio da će se morati boriti za mjesto u momčadi", podsjetio je As.

Odnos s klubom tada počeo je u tom razdoblju sve više pucati te se u siječnju opet našao na izlaznim vratima.

"Rakitić je uzrujan zbog odnosa kluba prema njemu. Našao se na izlaznim vratima, a tome je i sam pridonio kada je izjavio da se osjeća kao dijete kojem su uzeli loptu“, dodaje As i zaključuje tekst njegovim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mojim suigračima, stručnom stožeru i fanovima želim dati do znanja da ću nastaviti davati 100%", i dodatkom:

"Rakitić se već počeo opraštati od Barce“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo