RAKITIĆ STIGAO U SEVILLU I ODMAH SE SJETIO POKOJNOG REYESA: / 'Znam da me sada gleda i da je sretan zbog mene'

Image
Foto: Profimedia
3.9.2020.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Igrao je za Sevillu od siječnja 2011. do lipnja 2014. te je u svojoj posljednjoj sezoni u Andaluziji bio i kapetan momčadi, da bi uslijedila šestogodišnja epizoda u Barcelon

Hrvatski reprezentativac IvanRakitić stigao je u četvrtak navečer u Sevillu s kojom je potpisao četverogodišnji ugovor, do lipnja 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam sretan i uzbuđen što sam se vratio doma. Također, jako sam zahvalan kako je ve na kraju ispalo. Bilo je onako kao što smo željeli. Povratak ovdje uvijek mi je bio prioritet. Ne mogu nabrojati koliko smo puta pustili klupsku himnu otkako je transfer postao služben. I susjedi su morali pjevati. Napokon je došao ovaj dan”, poručio je Rakitić po dolasku u Andaluziju.

Također, našalio se na račun proslave Sevilline pobjede u finalu Europske lige protiv Intera. Tada se u TV prijenosu odjeven bacio u bazen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad sam se bacio u bazen slavio sam kaon da sam samo još jedan seviljista. Dolazim u redove šampiona i znam što to znači. Bio sam prvi strani kapetan od Maradone i to je još uvijek tako. Od mene možete očekivati maksimalnu predanost. Želim pomoći klubu, suigračima i navijačima da napravimo korak naprijed i u prvenstvu i u Ligi prvaka”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitićev transfer je velika stvar. To je igrač koji nam je već bio dao puno toga, a u Barceloni mu je također išlo dobro", izjavio je 34-godišnji kapetan Seville Jesus Navas na konferenciji za medije u kampu smještenom u madridskom predgrađu Las Rozas, gdje se Španjolska priprema za utakmicu s Njemačkom.

“Jesus me ne može iznenaditi. Njegova kvaliteta je nevjerojatna, čini se bržim nego na početku karijere. Godine su samo brojka. Jako pazi na sebe i to mu se vraća”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također osvrnuo se i na Josea Antonija Reyesa, bivšeg suigrača i prijatelja koji je stradao u prometnoj nesreći.

“Na njegov rođendan sam dovršio povratak u Sevillu. Svi znamo što nam je Jose značio i svima koji vole nogomet. Bio je poseban i sa svima se uvijek slagao. Znam da me sada gleda i da je sretan zbog mene. Volio bih ga vidjeti sretnoga”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo