RAKITIĆ SE NAKLONIO ZVIJEZDI REALA: / 'Teško je pronaći riječi kojim bi ga se opisalo'

Image
Foto: AFP

Zvijezda Reala zadivila je nogometnu javnost pogotkom Juventusu u četvrtfinalu Lige prvaka.

5.4.2018.
11:07
AFP
VOYO logo

Portugalac Cristiano Ronaldo zabio je u utorak navečer jedan od najljepših golova u Ligi prvaka. Njegove škarice Juventusu prokomentirao je i hrvatski veznjak i član Barcelone Ivan Rakitić.

"Moramo mu čestitao na tom golu. Stvarno je bio fantastičan i teško je pronaći riječi kojim bi ga se opisalo", poručio je Vatreni te se osvrnuo na igru Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su odlični i dominirali su u svim aspektima igre. Bili su bolji i treba im čestitati, ali mi ne trebamo razmišljati o njima. Mi moramo u svakoj utakmici biti još bolji i nastaviti uživati igrajući zajedno. Shvaćam da ljudi vole pričati o drugim stvarima mi igramo u Ligi prvaka gdje postoje i drugi klubovi osim Real Madrida. Natjecanje je stvarno snažno i moramo biti na najvišoj razni želimo li ga osvojiti", kazao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je najbolji strijelac Lige prvaka svih vremena sa 119 pogodaka, a ove godine je u najprestižnijem klupskom europskom natjecanju zabio 14 pogodaka u devet utakmica. U Real Madrid stigao je 2009. godine, a ima nešto više od jednog gola po utakmici. Najbolji je asistent u Ligi prvaka svih vremena. Skupio ih je 34 s onom Marcelu za konačnih 3-0 u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo