RAKITIĆ OTKRIO ISTINU O SVOM ODNOSU S MESSIJEM: / Morao odgovoriti i na vrlo škakljivo pitanje

Image

Rakitića su novinari pitali i dosta škakljivo pitanje o Messijevoj budućnosti.

21.5.2021.
16:39
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dao je intervju za portal Goal u kojem je progovorio o svom odnosu s jednim od najboljih nogometaša svih vremena Lionelom Messijem.

Rakitić je u Barceloni proveo šest sezona prije negoli se vratio u Sevillu u kojoj igra trenutno. Ivan se prisjetio svojih dana u Barceloni te svog odnosa s Messijem za koji se znalo nagađati da i nije bio baš najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to šest fantastičnih godina s njim. Naučio sam puno toga. Gledam Lea, koji je zabio 30 golova devet sezona u nizu i mislim kako je to jako teško napraviti čak i u igrici. Ako napravite to na Playstationu, rekli bi vam da se ne zezate. Ponosan sam jer sam proveo toliko godina s njim i jer smo se borili za toliko titula zajedno“, rekao je Rakitić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) congratulates Barcelona's Argentine forward Lionel Messi for his second goal during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Valladolid FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 29, 2019., Image: 479723896, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

'Najbolje bi bilo da ostane'

Rakitića su novinari pitali i dosta škakljivo pitanje o Messijevoj budućnosti. Poznato je da će Messi možda ovog ljeta napustiti Barcelonu i otići u PSG ili Manchester City, no Rakitić smatra da to ne bi bilo dobro za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što će on odlučiti. Nadam se da će ostati u Barceloni i u Španjolskoj ligi. Mislim da bi najbolje za njega i za navijače bilo da ostane u Barceloni. Kao prijatelj i bivši suigrač želim sve najbolje njemu i njegovoj obitelji i da odluči ono što je za njega najbolje", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo