RAKITIĆ POSTAVIO BARCI ULTIMATUM: / Trese se Katalonija zbog odluke Hrvata i sudbonosnog sastanka; 'Njegov stav je jasan...'

Image
Foto: Profimedia

'Rakitić je ranije poručio da ne želi otići i njegov stav se nije promijenio niti jedan milimetar'

28.7.2020.
12:08
Profimedia
VOYO logo

Već mjesecima se piše, spekulira u španjolskim medijima o sudbini Ivana Rakitića u Barceloni. No, za sada nema ništa konkretno oko toga. Odluka kluba i dokapetana Vatrenih je da će o suradnji razgovarati nakon što se u kolovozu završi ova sezona Lige prvaka.

Image
ČITAVA ANDALUZIJA JE NA NOGAMA ZBOG SREBRNOG VATRENOG: /

Sve bi dali za njega, ali postoji problem; 'Želimo živjeti u tom gradu'

Image
ČITAVA ANDALUZIJA JE NA NOGAMA ZBOG SREBRNOG VATRENOG: /

Sve bi dali za njega, ali postoji problem; 'Želimo živjeti u tom gradu'

Barcelona se nada odlasku Hrvata

Katalonski Mundo Deportivo u svom tekstu pod nazivom "Sastanak između Rakitića i Barcelone odgođen je nakon završetka Lige prvaka" otkriva da se Barcelona nada odlasku 32-godišnjeg Rakitića. Ima još godinu dana ugovora i katalonski velikan spreman ga je pustiti i za 10 milijuna eura. Prema Transfermarktu, Rakitić je procijenjen na 20 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, Rakitić je ranije poručio da ne želi otići i njegov stav se nije promijenio niti jedan milimetar. Ako ga Barcelona ne želi u momčadi, onda Rakitić pristaje samo na raskid ugovora kako bi se bez odštete vratio u Sevillu. Ivan ne voli spekulirati o svom novom odredištu i upozorio je javno i privatno da će o svojoj budućnosti odlučivati on i njegova obitelj", stoji u tekstu Mundo Deportiva.

Sevilla, Rakitićev bivši klub, želi u zamjenu za argentinskog veznjaka Évera Banegu koji odlazi u Saudijsku Arabiju, vratiti upravo Rakitića. Madridski dnevni sportski list AS javlja kako je Hrvat velika klupska želja da zamijeni Banegu, ali ekonomske teškoće s bivšim igračem Seville postaju sve složenije, jer u Barceloni prima plaću daleko od one koju mu trenutačno u Andaluziji mogu ponuditi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla ga želi vratiti nazad, međutim...

No, ono što se u Sevilli uzdaju je Rakitićeva "želja" da jednog dana ponovno odjene dres Seville, kluba za koji ga vežu brojne uspomene, grada u kojem se odlično osjećao i u kojem je upoznao ljubav svog života, sadašnju suprugu Raquel Mauri.

Rakitić je u kontaktu s ljudima iz Seville i svjestan je i sam da u tom klubu nemaju novca i za odštetu Barceloni i za njegovu plaću. Katalonski mediji stoga ističu da hrvatski veznjak ima situaciju pod kontrolom jer će ili ostati u Barceloni još godinu dana s istom plaćom, ili se izboriti za odlazak u Sevillu gdje će igrati za nešto manje novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo