RAKITIĆ OTKRIO U KOJI KLUB ŽELI PRIJEĆI: / U Barceloni bi mogli burno reagirati na izjave Hrvata - 'To je ono što ja želim'

Image
Foto: Profimedia

Govorio je o svojem statusu, kao i potencijalnim klubovima u kojima bi mogao nastaviti karijeru

3.12.2019.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Već gotovo pola godine, povremeni hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić ne zna svoj status u Barceloni. Prvo su ga potpuno odstranili iz momčadi i skupljao je sićušnu minutažu, da bi sada koncem polusezone počeo dobivati sve više prilika. Spekulira se o njegovu odlasku već mjesecima, od transfera u Inter i Juventus, pa do prelaska u Manchester United, Milan i Sevillu. Međutim, Rakitić je na neki način otkrio u kojem bi klubu mogao nastaviti karijeru.

Sevilla ili Atletico?

Hrvatski nogometaš dao je intervju za španjolski radio Cadena SER u kojem je govorio o svojem statusu u Barceloni, kao i potencijalnim klubovima u kojima bi mogao nastaviti karijeru. Istaknuo je kako bi se volio vratiti u Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Period koji sam proveo u Sevilli bio je prekrasan, vidjet ćemo hoću li se vratiti. Ako dođe vrijeme za to, svi znaju da ću biti oduševljen. Rekao sam da ako ikad u karijeri ponovno odjenem dres kluba za koji sam već igrao, bit će to Sevillin. Sevilla je svake godine sve bolja, sanjam o tome da ponovno odjenem taj dres", rekao je Rakitić.

Komentirao je i navodni interes Atletico Madrida. "Atletico u siječnju? Vidjet ćemo što će biti, ali oni su ekipa koja se bori za titule. To je točno ono što i ja želim", kazao je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the Spanish championship La Liga football match between FC Barcelona and Real Valladolid on October 29, 2019 at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain - Photo Xavier Bonilla / Spain DPPI / DPPI, Image: 479938186, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: Xavier Bonilla / AFP / Profimedia

Odmazda navijača?

Strahuje li možda od burnih reakcija bivših navijača ako prijeđe u redove rivala? Antoinea Griezmanna su navijači Atletica dosta ružno dočekali i brutalno su ga izvrijeđali.

"Morate poštovati mišljenje navijača, ali ovo što su napravili bilo je previše. Griezmann je Atleticu dao puno i nadam se da se to neće ponoviti", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je komentirao svoj status u Barceloni. "Nikad se ne zna što budućnost nosi, ali je bih bio sretan kad bih ostao u Barceloni, želim igrati jer mislim da još uvijek mogu puno dati. Ne postoji bolje mjesto za to od Barcelone", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo