RAKITIĆ OTKRIO ŠTO STOJI IZA NJEGOVE MAJSTORIJE: / 'Primijetio sam što su napravili protivnici, a lopta mi je savršeno sjela'

Image
Foto: Profimedia

Idućeg tjedna Sevillu čeka veliki obračuna s Chelseajem

25.11.2020.
8:07
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Seville osigurali su plasman u osminu finala lige prvaka nakon što su u utorak u Krasnodaru slavili s 2:1. Vodeći pogodak za Sevillu postigao je Ivan Rakitić u 4. minuti. Ocampos je ubacio s desne strane, Krasnodarov brazilski branič Pantaleo odbio je glavom loptu na 20-ak metara, gdje je na nju natrčao bivši hrvatski reprezentativac te preciznim poluvolejem pogodio desni donji kut domaćih vrata.

Image
[VIDEO] POGLEDAJTE RAKITIĆEVU 'BOMBU' U LIGI PRVAKA: /

Bivši Vatreni majstorski zabio za vodstvo Seville

Image
[VIDEO] POGLEDAJTE RAKITIĆEVU 'BOMBU' U LIGI PRVAKA: /

Bivši Vatreni majstorski zabio za vodstvo Seville

Domaći su izjednačili u 56. minuti, kad su 'prebrojili' obranu Seville, a Wanderson je poslao loptu u mrežu s desetak metara. Sve do pete minute sučevog dodatka Krasnodar je imao bod u džepu, a tada je spretni El Haddadi svojom snalažljivošću u kaznenom prostoru postigao pogodak koji je Sevilli dva kola prije kraja grupne faze osigurao plasman u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako važna pobjeda. Na trenutke smo se malo mučili, ali smo se izvukli i ovo trebamo proslaviti. Prošli smo u iduću fazu. Pobjeda je više nego zaslužena”, izjavio je Rakitić nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Presretan sam što sam zabio i što sam tako mogao pomoći momčadi, žao mi je samo što se Sergio ozlijedio. Nadam se da nije ništa ozbiljno. On nam je jako važan igrač i posvećujem gol i pobjedu njemu i svim navijačima Seville”, dodao je te se osvrnuo na svoj pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidio sam da stiže Lucasova lopta, primijetio sam da će se naši protivnici povući i da će mi ostaviti dovoljno prostora, a lopta mi je sjela savršeno. Vježbali smo to na treninzima. Nisam htio previše razmišljati, već sam samo naciljao gol", poručio je i za kraj najavio obračun s Chelseajem idućeg tjedna.

“Šteta što neće moći biti ljudi, ali nadam se da će uživati iz svojih domova. Idemo po tu pobjedu i prvo mjesto”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo