RAKITIĆ OTKRIO KOME DUGUJE OSTANAK U ŠPANJOLSKOJ: / PSG-ovim milijunima je rekao 'ne', ali priznaje da Barcine ne bi odbio

Image
Foto: AFP

'Nema kluba na svijetu koji mi može ponuditi više. Ako ne govorimo o novcu'

30.8.2018.
9:32
AFP
VOYO logo

Danima katalonski sportski dnevnik Sport ne 'skida' Ivana Rakitića sa svojih internetskih stranica, ali i naslovnice publikacije. Hrvatski veznjak Barcelone, odnosno mogućnost njegova transfera u Paris Saint-Germain bili su svakodnevna tema dnevnika bliskog španjolskom prvaku.

Francuski klub snubio je Rakitića, poslao i službenu ponudu njegovom klubu (70-80 milijuna eura), njemu nudio bolje uvjete no što ih sada ima, no hrvatski reprezentativac kazao je odlučno 'ne'. Objasnio je svoju odluku Rakitić već ranije, rekao da ne postoji veći klub od ovog u kojem igra, kazao da zbog toga osjeća ponos i priznao da ne vidi čime bi profitirao u slučaju transferu u Pariz. Sad je to sve kazao i Sportu u intervjuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena, srce, trener

"Poslušao sam svoju ženu i srce. Također, Valverde mi je puno pomogao. Nema kluba na svijetu koji mi može ponuditi više. Ako ne govorimo o novcu", kazao je već dulje vrijeme nezamjenjivi veznjak Barcelone, u prošloj sezoni i igrač s najviše odigranih utakmica za momčad prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nada se, ipak, da bi na račun odanosti mogao dobiti poziv da dođe u ured predsjednika Josepa Marie Bartomeua koji bi ga, premda se o tome nije ništa govorilo, mogao novčano nagraditi za vjernost klubu.

"Iskreno, ne bi me to smetalo. Siguran sam da će me uskoro nazvati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo