RAKITIĆ NA LJETO NAPUŠTA BARCELONU: / Ostaje u Španjolskoj, a javio se klub kojeg je gotovo nemoguće odbiti

Image
Foto: Profimedia

Vrlo je izgledno da Rakitić ovog ljeta napusti Barcelonu

3.3.2020.
20:51
Profimedia
VOYO logo

Ponovo je uskrsnula priča o odlasku Ivana Rakitića iz Barcelone. Renomirani španjolski dnevnik, Marca, tvrdi kako je odnedavno povremeni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na meti Atletico Madrida, te da je već stupio u kontakt s njima. Rakitić se, navodno, sastao s delegacijom Atletica uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Atletica i Liverpoola, a Marca tvrdi kako je ovaj put stvar gotovo sigurna jer će o transferu uglavnom odlučivati Rakitić.

Nije tajna da se Barcelona želi riješiti Rakitića i već je bio na pragu odlaska, ali navodno je baš on bio taj koji je odbijao prelazak u klub jer mu se destinacije nisu sviđale. No, Rakitići su navodno oduševljeni idejom o preseljenju u Madrid i činjenicom da neće morati odlaziti iz Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the match Valencia CF v FC Barcelona, of LaLiga 2019/2019 season, date 21. Mestalla Stadium. Valencia, Spain, 25 Jan 2020., Image: 494849562, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Skoro sve dogovoreno

Marca navodi kako Atletico ozbiljno računa na Rakitića i smatra ga dugogodišnjim rješenjem, a isto tako vele da su finalzirani detalji oko ugovora te još samo preostaje da se klubovi dogovore oko odštete. Barcelona neće imati previše izbora, ako želi zaraditi i centa na Rakitiću morat će ga prodavati ovoga ljeta, jer on već sljedeće zime može tražiti klub i ima pravo sljedećeg ljeta otići bez odštete kao slobodan igrač.

Dakle, vrlo je izgledno da Rakitić ovog ljeta napusti Barcelonu, a moramo priznati da je Atletico nekako savršena destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo