RAKITIĆ MIJENJA KLUB U POSLJEDNJI TRENUTAK: / Barcelona ga se rješava u transferu koji će odjeknuti Europom

Image
Foto: Profimedia

Do konca prijelaznog roka ostala su još samo dva dana

31.8.2019.
11:33
Profimedia
VOYO logo

Polako smo već zagazili u vremensku zonu kada oni klubovi s najjačom platežnom moći više ne pitaju za cijenu i kreću na sve ili ništa. Do konca prijelaznog roka ostala su još samo dva dana, a klubovi koji nisu uspjeli dovesti do sada svoje prve "pickove" ili će krenti po alternative, ili će zagrabiti dublje u džep i pristati na čak i bezobrazna potraživanja.

Recimo, Ivan Rakitić je višegodišnja želja PSG-a, ali Barcelona je dosta konfuzna kada je Hrvat u pitanju. Često šalju signale kako bi ga mogli prodati, nakrcavaju mu liniju jakom konkurencijom, ne žele mu produljiti ugovor, a kada stignu upiti i ponude, glatko ih odbijaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, PSG-u treba veznjak Rakitićeva profila, a s druge strane Barcelona ih već neko vrijeme opsijeda ponudama za Neymara. Kako je već "pet do 12" za obavljanje transfera, klubovi bi se konačno mogli dogovoriti oko razmjene ili možda čak zasebnih transfera.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitić

U paketu za Neymara ili?

L'Equipe tako tvrdi kako je Rakitić sve dogovorio s pariškom momčadi i da će preći na Park prinčeva. Međutim, ne ističu hoće li preći u razmjeni za Neymara, što bi svakako bio transfer koji bi odjeknuo Europom ili će to ipak biti zasebni transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski je AS objavio kako su u PSG-u već počeli snimati video kojim će predstaviti Rakitića, a čini se kako bi transfer trebao biti završen možda već ovoga vikenda. Valja istaknuti kako je Rakitić već dvije utakmice u prvenstvu na klupi te da ga možda trener Valverde neće koristiti niti u nadolazećim akcijama. Vrijeme je za pokret, očito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo