RAKITIĆ JE OTIŠAO IZ BARCELONE I NA PRAGU JE POTPISA S NOVIM KLUBOM: / Već je stigao na liječnički, pitanje je sata kad potpisuje

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je od dolaska u Barcelonu 2014. godine odigrao 310 utakmica, čime je četvrti stranac u povijesti Barcelone s najviše nastupa.

31.8.2020.
15:08
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić na pragu je potpisa za novi klub. Kako izvještava Marca, Raketa je stigao na liječnički pregled u Sevillu i vrlo ga malo dijeli od potpisa za njegov bivši klub.

Rakitić je u Barcu stigao upravo iz Seville 2014. godine i nikad nije skrivao da bi ponovno htio zaigrati za taj klub, za koji ga vežu lijepe uspomene. Tamo je kao kapetan osvojio trofej Europske lige, što ga je i poguralo ka jednom od najjačih klubova na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeman ga otpisao

U ponedjeljak je Koeman obavijestio je Rakitića kako ne računa na njega, premda 32-godišnji hrvatski reprezentativac ima ugovor na još godinu dana, izvijestile su novine Mundo Deportivo i AS ne otkrivajući izvor informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to ništa čudno jer je na listi za odstrel i Luis Suarez. Urugvajski napadač također je na odlasku, a tu je, naravno i odlazak Lionela Messija koji je uzburkao nogometne vode. Rakitić bi trebao potpisati na tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROCURILI DETALJI RAKITIĆEVOG TRANSFERA I NOVOG UGOVORA: /

Zbog jedne stvari mu se navijači moraju nakloniti

Image
PROCURILI DETALJI RAKITIĆEVOG TRANSFERA I NOVOG UGOVORA: /

Zbog jedne stvari mu se navijači moraju nakloniti

Teška sezona

Barcelona protekle sezone nije osvojila niti jedan trofej, a nakon teškog poraza 2-8 u četvrtfinalu Lige prvaka od Bayerna smijenila je trenera Quiquea Setiena, te na njegovo mjesto postavila Koemana, dosadašnjeg izbornika Nizozemske.

Rakitić je od dolaska u klub 2014. godine odigrao 310 utakmica, čime je četvrti stranac u povijesti Barcelone s najviše nastupa. Ispred njega su samo Lionel Messi, Dani Alves i Javier Mascherano. Hrvatski igrač je upisao 42 asistencije i zabio je 36 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo