RAKITIĆ JUNAK BARCELONE: / Marca ga opjevala; 'Zahvaljujući Ivanu Barca je odigrala najbolju utakmicu u LP'

Image
Foto: Profimedia

'Rakitićevim povratkom konačno smo u sezoni punoj sumnji vidjeli dobru igru cijele momčadi'

28.11.2019.
9:46
Profimedia
VOYO logo

Ponovno se o Ivanu Rakitiću piše i govori kao nekad. Onda kad je bio jedan od najvažnijih Barceloninih aduta. U sinoćnjoj pobjedi Barce nad Borussiom 3:1 u Ligi prvaka na prepunom Camp Nou, Raketa je odigrao važnu ulogu i prilikom izlaska iz igre u 77. minuti dobio ovacije čitavog stadiona. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Image
PREPUN CAMP NOU POKLONIO SE IVANU RAKITIĆU: /

Abidal i prijatelji u upravi ovakvom šamaru se nisu nadali

Image
PREPUN CAMP NOU POKLONIO SE IVANU RAKITIĆU: /

Abidal i prijatelji u upravi ovakvom šamaru se nisu nadali

'Rakitić je donio balans'

Najčitaniji španjolski dnevni sportski list Marca na svom web izdanju donosi tekst o Ivanovoj igri protiv njemačkog velikana. Osim pogreške na početku susreta kad je poklonio jednu loptu Borussiji koja je nakon toga umalo dala gol, njegova prezentacija je bila odlična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitićev povratak u prvu momčad također treba uzeti u obzir jer je odigrao sjajno jučer, osim pogreške u prvoj minuti, i trebao bi započeti nedjeljni derbi s Atleticom na Metropolitanu. Također, Rakitićev i Busquetsov povratak u momčad značio je Barcelonin povratak korijenima jer s njima se u momčad vratila i ravnoteža same igre, a mladi i sjajni Frenkie de Jong odlično se slagao s dvojicom simbola Barce. Zahvaljujući balansu koji joj je donio Rakitić, Barcelona je odigrala najbolju utakmicu u Ligi prvaka ove sezone i prvi put zasluženo pobijedila. Jer protiv Slavije i Intera se provukla. Rakitićevim povratkom konačno smo u sezoni punoj sumnji vidjeli dobru igru cijele momčadi", stoji u pisanju Marce koja donosi i tekst o tome kako su se Rakitić i Umtiti vratili u fokus Valverdea i kako će možda i biti u prvih 11 protiv Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketa Marce

Također, Marca u anketi pita svoje čitatelje bi li Rakitić trebao startati protiv Atletica u prvih 11? Od 1613 glasova do trenutka zaključivanja ovog teksta glasalo je 1613 čitatelja, od toga ih je 91% glasalo za, a njih 9% protiv.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo