PREPUN CAMP NOU POKLONIO SE IVANU RAKITIĆU: / Abidal i prijatelji u upravi ovakvom šamaru se nisu nadali

Image
Foto: Profimedia

'Ivane, želimo da ostaneš'

28.11.2019.
7:00
Profimedia
VOYO logo

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić sinoć je na prepunom Camp Nou doživio "standing - ovation". To je najveća nagrada za sve što je dao u dresu katalonskog diva. Nitko nije očekivao da će Ernesto Valverde svog odbačenog aduta staviti u prvih 11 protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka (pobjeda Katalonaca 3:1).

Image
RAKITIĆ JUNAK BARCELONE: /

Marca ga opjevala; 'Zahvaljujući Ivanu Barca je odigrala najbolju utakmicu u LP'

Image
RAKITIĆ JUNAK BARCELONE: /

Marca ga opjevala; 'Zahvaljujući Ivanu Barca je odigrala najbolju utakmicu u LP'

Valverde iznenadio s Rakitićem od prve minute

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama ta činjenica prilično je iznenađujuća, s obzirom na to da je sportski direktor Abidal javno obznanio da je klub Ivanu rekao kako više na njega ne računa. I onda je došla ta 77. minuta, Rakitić je išao izvan terena, a prepun Camp Nou zapljeskao mu je. Na društvenim mrežama osvanuo je i video trenutka kad se kultno Barcino zdanje poklonilo hrvatskom junaku iz Rusije...

'Ivane, ostani'

Poruka navijača je jasna: "Ivane, želimo da ostaneš! Neke stvari se ipak ne zaboravljaju. Raketa je dosta toga utkao u eri svog igranja za ovaj katalonski klub. I navijači su toga svjesni. "Grande Ivan". Njihova je poruka i na društvenim mrežama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus odbio Rakitića

Ivan Rakitić u potrazi je za novim klubom nakon što su mu u Barceloni poručili da ne računaju na njega. Hrvatski reprezentativac na meti je brojnih kubova, a on bi navodno želio u Juventus. Međutim, iz Torina mu je stigla loša vijest, a donio mu ju je sportski direktor talijanskog velikana Fabio Paratici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo sjajnu momčad i u ovom trenutku nismo u potrazi za pojačanjima. Snažni smo na svim pozicijama. Rakitić je sjajan igrač, ali nismo zainteresirani za njega", rekao je Paratici za ESPN.

'Još uvijek voli naš klub, ali njegov je dolazak danas neostvariv'

"Ne znam hoće li se njegov povratak dogoditi za nekoliko godina, ali danas je to vrlo teško. Ima ugovor s Barcelonom… Još uvijek voli naš klub, ali njegov je dolazak danas neostvariv", poručio je Monchi u razgovoru za Canal Sur Radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je 2014. za 18 milijuna eura stigao iz Seville u Barcelonu. Sve do ove sezone bio je jedan od ključnih igrača, ali sve se promijenilo dolaskom Frenkieja de Jonga. Izgubio je mjesto u momčadi i stavljen je na transfer listu. Osim spomenutih, pisalo se još o interesu Intera, Milana, Manchester Uniteda i PSG-a.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo