RAKITIĆ I OLMO GLAVNA TEMA TAJNOG SASTANKA U BARCELONI: / Kreće velika akcija uz neočekivan rasplet za Vatrenog i dinamovca

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

O transferu Rakitića već se neko vrijeme govori, a trenutno baš

20.1.2020.
10:52
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nešto se kuha u utrobi Camp Noua. Naime, pojedini katalonski mediji, poput Munda Deportiva, otkrivaju kako će se u ponedjeljak održati sastanak na kojem će se razgovarati o poslovima koji se mogu obaviti do konca siječanjskog prijelaznog roka. Navodno su jedna od glavnih tema ovog sastanka, uz Luisa Suareza, za kojeg moraju pod hitno pronaći zamjenu jer ga neće biti sljedeća četiri mjeseca, također i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, te Dinamova zvijezda Dani Olmo.

U kontekstu Suareza spominje se Piatek iz Milana, no nas ipak najviše zanima onaj dio koji se tiče Rakitića i Olma. Barcelona navodno ima nekoliko ponuda za Rakitića, kao i za Čileanca Artura Vidala. Hrvata traže Juventus i PSG, dok Čileanca potražuju Inter i Milan. O transferu Rakitića već se neko vrijeme govori, a trenutno baš i nije u najboljoj formi i propustio je dobar dio prvog dijela sezone zbog toga, stoga može se možda očekivati da će ga rješiti već ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of Barcelona during the UEFA Champions League Group F match between FC Barcelona and Borussia Dortmund at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain on November 27, 2019, Image: 485231389, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Andrew Surma / ddp USA / Profimedia

Ide se po Olma?

Nadalje, u priči je opet Dani Olmo. AC Milan je iskoristio priliku i poslao je Dinamu ponudu od 30 milijuna eura za Olma baš u trenucima kada je Barcelona dala otkaz Ernestu Valverdeu i rješavala krizu s treneom. No, Quique Setien je tu i nekako je posložio stvari nabrzinu pa se sada može pozabaviti transferima, a čini se kako je i njemu na radaru Dani Olmo.

Katalonci navodno još uvijek ne žele dati 30 milijuna eura za Olma, ali Setien bi navodno trebao dogovoriti strategiju za dovođenje Olma sa sportskim direktorom Ericom Abidalom. Mogao bi ovo bit eksplozivan kraj prijelaznog roga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo