RAKITIĆ DONIO ODLUKU, ALI U BARCI RAZMIŠLJAJU DRUGAČIJE: / 'Samo bi zbog ta tri kluba mogao otići s Camp Noua'

Image
Foto: Profimedia

Do zadnjeg dana siječnja veznjak će strepiti za svoju sudbinu u klubu

22.1.2020.
13:40
Profimedia
VOYO logo

Posljednjih dana hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić opet je u fokusu katalonskih medija. Razlog je potencijalni odlazak iz Barcelone. Mundo Deportivo u srijedu piše da Vatreni u ovom trenutku ne želi otići s Camp Noua. No, napominju da u Juveu i Barceloni razmišljaju slično.

Jedan od razloga tomu je i dolazak Quiquea Setiéna. Već se u prvoj utakmici vidjelo da bi Vatreni mogao imati problema. Novi trener kao vođu veznog reda vidi Sergija Busquetsa. Frenekie de Jong je također nezamjenjiv. Dok će se Rakitić s Arthurom, Vidalom i Puigom boriti za treće mjesto u veznom redu. Setien forsira brzu igru, a Vatreni se nije u tom najbolje snašao protiv Granade. Pozicija mu je uzdrmana, a Mundo piše da je teško da će se popraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona Barcelona v Mallorca, La Liga, Football, Camp Nou, Spain - 07 Dec 2019, Image: 486994977, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Svjesni toga, klub je otvoren prema Juveovom interesu za Rakitića. Osim Juvea, PSG i Manchester United bili bi jedini klubovi zbog kojih bi veznjak mogao preispitati svoju odluku da ostane u siječnju, barem do lipnja. Sva ova tri velikana pokazala su u nekom trenutku zanimanje za njega", navode Katalonci. Sada samo treba pričekati do 1. veljače kada će biti sve trebalo poznato jer tada završava prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo