RAKITIĆ DEMORALIZIRAO SUPARNIKE: / Ono što Barcelona već sad radi ostavlja malo prostora za nadu Realu i pratnji

Image
Foto: AFP

Opaku poruku suparnicima na svim nogometnim frontovima poslao je hrvatski veznjak Barcelonine momčadi u razgovoru za El Mudno Deportivo.

29.11.2017.
12:36
AFP
VOYO logo

Jedini igrač koji je nastupio u baš svakoj ovosezonskoj utakmici za Barcelonu odaslao je pomirljive tonove u smjeru bivšeg trenera Luisa Enriquea koji ga je prošle sezone koristio u smanjenoj minutaži. Kaže hrvatski nogometni reprezentativac da se za njega ništa po pitanju truda i angažmana nije promijenilo i pitanje usmjerava prema bivšem strategu.

Ipak, unatoč tome što je nezamjenjiv na svojoj poziciji, Barcelona se konstantno dovodi u kontekst pojačanja baš na pozicijama veznog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To ovisi o klubu, a svaki novi igrač bit će lijepo prihvaćen. Uvijek je dobro ono što može unaprijediti cijelu momčad, a Barcelona uvijek bira najbolje igrače", kazao je Rakitić naglasivši da se momčad u ovoj sezoni bori za trofej u svakom natjecanju u kojem nastupa, ali i u upozorava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo puno mjesta za napredak u igri i to baš u svakom njenom dijelu. Dolazak novog trenera za nas je bila velika promjena, kao i odlazak jednog od najboljih igrača. Uspješno smo prebrodili te velike promjene, stekli vjeru u sebe i osnažili se, a sad se moramo i dodatno poboljšati razmišljajući samo o svakoj prvoj utakmici koja je na redu.

O odlasku Neymara u Paris Saint-Germain i što se time promijenilo, Rakitić je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S njim smo imali šou na terenu u te tri ili četiri godine koliko je bio ovdje. Možda nam je dio toga potreban, dio onoga što je Neymar sam donosio. Sve se mijenja promjenom sustava igre, sada smo dobili ravnotežu prema naprijed i prema natrag, potrebno je još unaprijediti se i utakmice lakše dovoditi kraju. U nekim ćemo susretima blistati više, u drugima manje, ali je pravac kojim se krećemo vrlo dobar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo