RAKITIĆ DEMANTIRAO NAVODE DA SE OPRAŠTA OD VATRENIH: / Nije tajna da je Ivan razočaran odnosom prema njemu, međutim...

Image
Foto: Profimedia

'Navod da više neću igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nije utemeljen na činjenicama niti u njemu ima istine'

30.5.2019.
16:19
Profimedia
VOYO logo

Vijest da postoji mogućnost da Ivan Rakitić više nikad ne zaigra za Hrvatsku odjeknula je hrvatskim medijskim prostorom. Nije dugo trebalo da se Ivan Rakitić osvrne na šokantne navode. Preko prijatelja je poručio da to nema veze s istinom...

Image
ŠOKANTNA VIJEST ODJEKNULA HRVATSKOM: /

Rakitić se oprašta od Vatrenih? 'Povrijeđen je i ogorčen kao sportaš i čovjek'

Image
ŠOKANTNA VIJEST ODJEKNULA HRVATSKOM: /

Rakitić se oprašta od Vatrenih? 'Povrijeđen je i ogorčen kao sportaš i čovjek'

"Navod da više neću igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nije utemeljen na činjenicama niti u njemu ima istine", poručio je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (31) pr eko prijatelja, iznenađen tom informacijom, doznaju 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of Croatia Spain v Croatia, UEFA Nations League, Football, Estadio Manuel Martinez Valero, Alicante, ESP - 11 Sep 2018, Image: 386365413, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

'Zajednički smo donijeli odluku da Rakitić neće biti dio ove akcije'

Dodao je Raketa kako je jedina istina ono što je on razgovarao s izbornikom Dalićem, a izbornik je jučer u Podstrani prenio na konferenciji za medije. Radi se o ozljedi zadnje lože...

“Zajednički smo donijeli odluku da Rakitić neće biti dio ove akcije. Imao je problema sa zadnjom ložom, to se ponovilo u finalu Kupa kralja i ne bi bio spreman za Wales te neće konkurirati ni za Tunis. Vjerujem u sve igrače koji su na popisu, mogu ga kvalitetno zamijeniti”, objasnio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić na jučerašnjoj presici u hotelu Le Meridien Lav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je povrijeđen i ogorčen

Podsjetimo, Sportske novosti u četvrtak objavile vijest kako Ivan Rakitić ozbiljno razmišlja o tome hoće li ikad više zaigrati za "vatrene". Navodno je povrijeđen i ogorčen jer osjeća da ga stalno kritiziraju u Hrvatskoj, osjeća se podcijenjenim i omalovaženim i ne doživljava respekt kakav bi morao imati.

“Vjerujući da poznajemo Ivanove ‘unutarnje monologe’ zaključujemo da reprezentaciji nije rekao ‘ne’ ni zbog ozljede ni umora, već što je povrijeđen i ogorčen kao sportaš i čovjek. Da je njegova odluka revolt, zato je uzeo reprezentativni time-out, a bit će dobro ako to nije i konačno ‘zbogom’ Vatrenima. Ovog trenutka potpuno je otvoreno hoće li više ikad zaigrati ili objaviti oproštajno pismo”, navodi SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, nakon revijalnog susreta u Omišu, čekaju kvalifikacijska utakmica s Walesom u Osijeku te prijateljska utakmica s Tunisom u Varaždinu. "Nije tajna da je Ivan razočaran odnosom prema njemu, no ništa ne može promijeniti njegov odnos prema Hrvatskoj za koju će sigurno nastaviti igrati", zaključak je 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo