'Jako dobro znam što Modrić može napraviti'

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić u svakom je smislu pravi kapetan i vođa sadašnje generacije Seville koja je uspješno obavila posao u nedjelju...

28.10.2013.
12:27
VOYO logo

Na domaćem je terenu Sanchez Pizjuana Sevilla pobijedila Osasunu 2:1, te se trenutačno nalazi na desetom mjestu ljestvice. Prvi je pogodak na tom ogledu postigao baš Rakitić, odličan volej s desetak metara, a ta tri boda su bila bitna za Sevillu i zbog idućeg suparnika u Primeri, a to je madridski Real (u srijedu).

"Lijepo je s pobjedom dočekati Real, ali mislim da zapravo nema pravog vremena za utakmicu protiv Reala. Oni su jedna od najboljih svjetskih momčadi. Naš je posao da odigramo najbolje što možemo, da pokušamo Realu zakomplicirati život", rekao je Rakitić, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrat ćemo protiv Cristiana Ronalda, najboljeg nogometaša na svijetu i protiv Luke Modrića, jednog od najboljih svjetskih veznjaka. Njega znam šest-sedam godina i jako sam dobro upoznat s onim što može napraviti na travnjaku".

Na kraju je Rakitić ustvrdio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo ove sezone kod Barcelone i bilo je neizvjesno (op.a. poraz 3-2). Sigurno je da se u istom svjetlu možemo pokazati i kod Reala. Bit će kao i uvijek veliko zadovoljstvo igrati protiv tih majstora".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo