'Štimac je svojim izjavama napravio podjelu među Hrvatima'

'Štimac je sa svojim izjavama podigao tenziju i napravio podjelu među Hrvatima.

30.1.2013.
9:04
VOYO logo

Srpski nogometni stručnjak Radomir Antić, koji je reprezentaciju Srbije vodio na SP-u u JAR-u, komentirao je odnos snaga Orlova i Vatrenih koji će 22. ožujka u Zagrebu sudariti u kvalifikacijama za SP 2014. godine.

Prije svega pozvao je na smirivanje tenzija oko utakmice godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da je to utakmica koja diže tenzije, ali mislim da svi trebaju biti svjesni kako nogomet mora stvarati pozitivnu energiju, jer sve priče koje su se slušale i čitale posljednjih mjeseci nikome ne služe na čast. Srbija traži momčad i u toj utakmici oni očekuju svoju šansu. To se podrazumijeva. Vjerujem da će biti pozitivni što se tiče opredjeljenja", izjavio je Antić za Sportske novosti pa dodao:

"Mandžukić i Jelavić su dva centarfora koji stvaraju prevagu. Igraju u velikim ligama i najveća su prednost Hrvatske. Možda je hendikep što Modrić ne igra u Realu gdje mu fali kontinuitet. Svi ostali su na očekivanom, dosta visokom nivou. Ipak, uz sve to, Hrvati kao reprezentacija nisu protiv Makedonaca imali autoritet igre i zato je teško dati usporedbu s nečim prethodnim, nečim što je odigrano prošle jeseni", smatra Antić kojem se više sviđala Bilićeva reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam vrlo dobar sa Slavenom Bilićem i meni se reprezentacija Hrvatske više dopadala u njegovo doba. Bila je bolje organizirana. Štimac je svojim izjavama podigao tenziju i napravio podjelu među Hrvatima. Tako sam ja to sa strane doživio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo