BiH tek sad može početi plakati: 'Oni su najbolja momčad iz ove skupine'

Iranski nogometni izbornik Carlos Queiroz inzistira da ne žali za ničim usprkos neuspješnoj kampanji na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

25.6.2014.
23:13
VOYO logo

Iran je na kraju završio natjecanje s jednim osvojenim bodom u skupini F, a gol Reze Ghoochannejhada u 3:1 porazu od Bosne i Hercegovine bio je njihov jedini na Mundijalu.

"Moram čestitati Bosni i Hercegovini, zaslužili su pobijediti i bez ikakvog nepoštovanja spram Argentine i Nigerije, vjerujem da su se oni trebali kvalificirati iz ove skupine", izjavio je Queiroz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju sjajne igrače koji igraju za sjajne klubove i vjerujem da su oni najbolja momčad iz ove skupine. Mi smo se tjerali do maksimuma, mentalno i fizički i ponosan sam na njih. Bili smo iscrpljeni nakon utakmice protiv Argentine, ali borili smo se 90 minuta. Usprkos svim našim poteškoćama nastavili smo pritiskati i stvorili smo neke dobre prilike, ali Bosna i Hercegovina je bila bolja. Mi smo završili naš posao ovdje bez žaljenja, bez isprika", zaključio je Portugalac.

A nakon premijerne pobjede za BiH na svjetskim prvenstvima i iako im je rezultatski malo značila budući da nisu prošli dalje iz skupine F, za moral i ponos momčadi značila je itekako mnogo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Dominirali smo utakmicom i zaslužili smo pobijediti. Iako znam da je Iran želio proći dalje pobjeda je bila važna za nas. Sada možemo ići kući visoko uzdignutih glava. Željeli smo ostaviti dobar dojam, ali nismo zadovoljni jer mislimo da smo mogli napraviti više. Nisam arogantan kada to kažem, ali da smo igrali malo bolje protiv Nigerije i imali malo više sreće mislim da bismo prošli u osminu finala", rekao je Sušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam malo iznenađen kako je Iran igrao danas. Mogu napasti momčadi jako dobro i očekivao sam da budu odvažni, ali na trenutke sam pomislio skoro kao da bi bili zadovoljni s remijem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo