PUKLA LJUBAV IZMEĐU PORTUGALCA I FRANCUZA: / Procurilo ime kluba u kojem veznjak želi nastaviti karijeru

Image
Foto: AFP

Posljednjih dana dramatična je situacija na Old Traffordu.

26.9.2018.
21:15
AFP
VOYO logo

Situacija u Manchester Unitedu posljednjih dana izazvala je glavobolju njihovim mnogobrojnim navijačima diljem svijeta. Nakon remija protiv Wolwerhamptona u prvenstvu i ispadanja u Liga kupu od drugoligaša Derbyja u srijedu je procurio video s treninga u kojem su se trener Jose Mourinho porječkali.

Mourinho ga je išao pitati što je objavio na Instagramu za vrijeme utakmice, a Pogba ga je samo čudno pogledao. Kasnije je stigla informacija da je na Instagramu postao video na kojem se zabavlja sa suigračima dok United gubi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduzeo mu traku

Portugalac je, inače, u utorak oduzeo kapetansku traku što je unijelo dodatnu napetost u svlačionici i čini se da je njihov odnos u potpunosti narušen. Sada je samo pitanje tko će prije od njih dvojice napustiti Old Trafford.

Španjolska Marca piše kako Francuz navodno više ne želi igrati za United, barem dok je tamo Mourinho. Ističu da je ljetos htio napustiti klub, ali da su vlasnici spustili rampu u nadi da će se pronaći rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono, pišu, u ovom trenutku ne postoji pa njegov menadžer Mino Raiola već obilazi top klubove kako bi pronašao novi dom za veznjaka. Navodno bi se ono želio vratiti u Juventus, ali klub bi prvo morao prodati igrače kako bi udovolji pravilu financijskog fair playa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je odšteta od 114 milijuna eura, koliko ga je United platio, ali i plaća od 12 milijuna neto. Raiola je navodno pokušao uvjeriti čelnike Barcelone da ga potpišu, ali oni trenutno nisu spremni niti u mogućnosti potrošiti tolike novce.

Pitanje vremena

Pogba, koji je nedavno s reprezentacijom osvojio Svjetsko prvenstvo, nije se poslije toga želio vratiti u klub, ali na koncu nije imao izbora i poslije čega što se dogodilo posljednjih dana čini da je samo pitanje vremena kada će otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotovo nađe li se neki klub koji će platiti odštetu i dati mu astronomsku plaću.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo