PRVI UDARAC ZA KOVAČA: / Hrvatski stručnjak još nije sjeo na klupu, a strijelac od kojeg Bayern živi mu poručuje - odlazim

Image
Foto: AFP, PETER STEFFEN

Želi promjenu i novi izazov u karijeri

30.5.2018.
12:04
AFP, PETER STEFFEN
VOYO logo

Iako su čelnici Bayerna u više navrata kazali da ga niti ne pomišljaju pustiti iz kluba, čini se da to ne smeta Roberta Lewandowskog koji je unatoč valjanom ugovoru do ljeta 2021., produljenom prije niti godinu i pol dana, odlučan u namjeri da u ovom prijelaznom roku potraži sreću negdje drugdje.

Navodi to njemački Bild za kojeg odlučnost Lewandowskog da napusti München potvrđuje njegov agent Pini Zahavi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Robert osjeća da mu je potrebna promjena i nov izazov u karijeri. Odgovorni ljudi Bayerna o tome su već obaviješteni. Nije motiviran novcem niti ga zanima neki poseban klub, svi top-klubovi svijeta žele najbolje napadače na svijetu."

Plan za njegov odlazak

Nada se Zahavi da bi čelništvo kluba moglo pozitivno odgovoriti na želje Lewandowskog budući da su i sami, a riječ je o Uliju Hoeneßu i Karl-Heinz Rummeniggeu, istaknutim nekadašnjim članovima njemačke reprezentacije, ostvarili velike karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali bi stoga razumjeti njegovu situaciju", nadodaje Zahavi koji je spreman Bayernu zauzvrat dovesti napadača svjetske klase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao bi on u 'paketu' s milijuna eura od kluba u koji bi se Lewandowski zaputio. Inače, klub koji se najčešće spominje kao odredište 29-godišnjeg poljskog napadača jest - Real Madrid.

Bilo je logično za očekivati da po preuzimanju trenerske pozicije u najslavnijem njemačkom klubu Niko Kovač bude suočen sa transferima. Ipak, odlazak Lewandowskog, igrača koji već tri uzastopne godine za Bayern postiže više od 40 golova po sezoni, udarac je koji bi se svakako mogao osjetiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo