PRVA ŽRTVA ZIDANEOVE DRUGE VLADAVINE: / Modrićev omiljeni suigrač i igrač koji je puno obećavao napušta Madrid

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Pred Madriđanima je velika rekonstrukcija momčadi

26.3.2019.
19:29
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Španjolski velikan Real Madrid odučio je prodati Garetha Balea ovog ljeta kako bi prikupili dovoljno novaca za dovođenje novih pojačanja. Tako barem tvrdi As uz napomenu da mu je sudbina zapečaćena i da će biti prodan bez obzira na to kako igrao do kraja sezone.

Skupljaju sredstva za galactica

"Poslije šest godina u klubu Real i Zidane su odlučili da krilni napadač više nije dio budućih planova. Florentino Perez, koji ga je doveo 2013. i učinio najskupljim igračem u povijesti Madrida, želi ga i prodati za klupski rekord kako bi pomogao financira dolazak jednog galactica, što je obećao treneru", navodi As. Taj galactico bi trebao biti netko od ove petorice: Mbappe, Neymar, Hazard, Pjanić, Eriksen, Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (R) celebrates with Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric after opening the scoring during the UEFA Champions League group G football match AS Rome vs Real Madrid on November 27, 2018 at the Olympic stadium in Rome. (Photo by Filippo MONTEFORTE / AFP)

Španjolci navode kako Bale i njegov menadžer još uvijek nisu o tome obaviješteni. Dvije opcije su najizglednije za njega. Manchester United je jedna od njih pogotovo ako bi Real u dogovoru uspio dobiti Pogbu. Osim Uniteda spominje se i Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo