PRVA 'BOMBA' PRIJELAZNOG ROKA: / Belgijska zvijezda prihvatila ponudu iz snova

Image
2.1.2017.
9:14
VOYO logo

Ako je vjerovati informacijama Guardianova novinara Fabrizija Romana, to se sigurno i neće dogoditi budući da je mladić prihvatio ponudu Tianjin Quanjiana i seli u redove kineske momčadi na čijoj klupi sjedi Fabio Cannavaro. Ponudu je prihvatio i Zenit i to nakon što je, javljaju neki izvori, za Witsela, koji je ugovorno bio vezan tek do kraja sezone, prihvatio nevjerojatnih 25 milijuna eura, a i ono što je obećano samom nogometašu zvuči poprilično ludo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Witsel bi potpisivanjem trogodišnjeg ugovora sa novim kineskim prvoligašem trebao zarađivati nevjerojatnih 18 milijuna eura po sezoni, no i, barem za neko vrijeme, oprostiti se od nogometa na najvišoj razini.

"Bila je to teška odluka, s jedne strane stajao je vrhunski klub kao što je Juventus, s druge ponuda za obitelj kakvu nisam mogao odbiti. Zahvaljujem se Juventusu, pokazali su da su gospodski klub, navijat ću za njih i nadati se da će osvojiti Ligu prvaka. Tko zna, možda nam se u budućnosti staze konačne spoje", priznao je Witsel što je presudilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo