PRVA BARÇINA VIOLINA: / Dok se Messi i Neymar znoje na sudu, Suarez radi čuda!

Image

Tri uzastopna prvenstvena poraza dovela su nogometaše Barcelone u vrlo neugodnu situaciju i izazvala brojne upitnike oko katalonskog kluba.

21.4.2016.
9:36
VOYO logo

Barcelona je na teškom gostovanju kod Deportiva slavila s 8-0, a nevjerojatni Suarez je postigao četiri pogotka i još tri puta asistirao. Postao je time prvi igrač u 21. stoljeću koji je u jednoj utakmici španjolskog prvenstva imao prste u čak sedam golova.

Image
BARCELONIN ČUDESNI POVRATAK: /

Rakitić zabio, Suarez s četiri gola i tri asistencije ušao u povijest

Image
BARCELONIN ČUDESNI POVRATAK: /

Rakitić zabio, Suarez s četiri gola i tri asistencije ušao u povijest

Nadmašio Ronalda

Urugvajski nogometaš igra u formi života i danas je prva Barcelonina violina. U trenucima dok se Lionel Messi i Neymar znoje zbog optužbi da su sudjelovali u velikim poreznim prijevarama i pred njima su sudski procesi, nekadašnji 'zločesti dečko' Suarez danas je 'čist kao suza' i zabija nemilice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/lhTk

U 48 ovosezonskih nastupa postigao je 49 pogodaka i još 25 puta asistirao! Nadmašio je velikog Brazilca Ronalda koji je u sezoni 1996./97. upisao 47 golova, a u povijesti Barcelone samo je Messi zabijao više pogodaka u jednoj sezoni i to u čak pet navrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo strojevi'

Nije često da napadači u jednoj utakmici postignu četiri pogotka, ali Suarezu je to ove sezone uspjelo dvaput. Prije Deportiva, četverostruki je strijelac bio i u pobjedi protiv Valencije (7-0) u Kupu kralja. Osim toga, još je četiri puta ove sezone ubilježio klasični hat-trick, a šest je puta bio dvostruki strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnija je stvar da su moji golovi pomogli da dođemo do ključne pobjede s obzirom na negativan niz u kojem smo bili. Nastavit ćemo truditi se da ispunimo svoje ciljeve, siguran sam da će se rad isplatiti. Nismo strojevi, možemo i mi pogriješiti, ali ova pobjeda pokazuje koliko smo jaki. Ujedinjeni smo kao nikad dosad", poručio je Suarez nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo