Prozvani Vatreni poslao poruku Štimcu!

'Ne mogu biti sretan što nisam nastupio, ali to je stvar izbornikovih odluka. Mene je, ponavljam, iznenadila samo njegova ljuta reakcija, mislim da je nisam zaslužio.

14.9.2012.
8:41
VOYO logo

Ivan Rakitić, kojeg je izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimacjavno prozvao nakon utakmice s Makedonijom, nakon povratka u Sevillu se osvrnuo na taj nemili događaj.

"Proteklih deset dana doista mi je najgori period u karijeri i želja mi je što prije zaboraviti sve što me, na osobnom planu, snašlo!", kazao je Rakitić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da nisam bio tako loš protiv Makedonije da bih zaslužio tako oštru izbornikovu reakciju. Statistika je pokazala da sam dosta trčao, imao brojna i precizna dodavanja. Slažem se, kako mi je Štimac naglasio, da sam se previše vraćao do stopera po loptu. Nisam ja od onih koji neće prihvatiti kritiku. Ona će me motivirati da u treningu i utakmica otklonim te manjkavosti..." Sa Šticom je razgovarao i u 'četiri oka'. "Izbornik mi je rekao da nije zadovoljan mojim nastupom. Ne slažem se u svemu što je kazao, ali rekoh, prihvaćam kritiku i na meni je da sada nastavim dobro raditi te igrati u klubu. Tako ću se sljedeći put u reprezentaciju vratiti još spremniji i, siguran sam, povratiti svoje pozicije." U Bruxellesu je bio na klupi, ali to mu nije jako teško palo. "Nema trzavica! Pa neću sada zamjerati izborniku što me stavio na klupu, iako iskreno, u Bruxellesu sam očekivao da ću igrati. Ne mogu biti sretan što nisam nastupio, ali to je stvar izbornikovih odluka. Mene je, ponavljam, iznenadila samo njegova ljuta reakcija, mislim da je nisam zaslužio. Uvijek dajem sve od sebe kad igram. Čast mi je da sam dio reprezentacije i prirodno je da svaki igrač koji dođe jednostavno želi igrati", poručio je Rakitić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo