PROSINEČKOM KORONAVIRUS STVARA PROBLEME: / Ne smije putovati, a mora voditi utakmice. Klub ima zanimljivo rješenje

Image
Foto: PIXSELL

Prosinečki spada u rizičnu skupinu i mora biti izoliran od ostalih

19.3.2020.
12:13
PIXSELL
VOYO logo

Nogomet je prekinut zbog koronavirusa u cijeloj Europi, osim u Turskoj. Tamo se i dalje održava prvenstvo, doduše bez publike, a Kayserispor hrvatskog trenera Roberta Prosinečkog, vodi borbu za opstanak u najvišem rangu. U petak igraju protiv Fenerbahčea u Istanbulu, a sada se pojavio problem i to s Prosinečkim.

Naime, hrvatski trener ne smije putovati s momčadi, ali mora voditi utakmicu. Prosinečki spada u rizičnu skupinu i mora biti izoliran od ostalih, posebice zato što je imao velikih problema s crijevima i prošao je nekoliko operacija nedavno, pa u klubu ne žele riskirati da im se trener kojeg silno vole, razboli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

12.10.2019., Zenica, Bosna i Hercegovina - Kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo 2020., skupina J, Bosna i Hercegovina - Finska. Robert Prosinecki Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Međutim, došli su na ideju kako problem riješiti i Prosinečki će zato putovati drugim zrakoplovom na gostovanje u Istanbul. Ne čudi zapravo što su legendarnom "Žutom" omogućili ovakav tretman jer je obožavan u Kayserisporu i kada ih je ponovo preuzimao u prosincu prošle godine navijači su mu priredili prekrasan doček i ogromnu bakljadu. Radio je s njima sjajan posao 2012. i 2013. godine, a sada im predstoji grčevita borba za opstanak jer su posljednji na ljestvici, no samo ih tri boda dijele od zone spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo