'Ako je otišao zbog plača djeteta, Severinin Milan je papak!'

'Ne volim se Štimcu miješati u bilo što. Kako on odluči, to će tako biti. Sad, da l' bi kod mene igrao da sam ja izbornik ili trener, to ne znam.

12.10.2012.
14:42
VOYO logo

Usput je Žuti i prognozirao rezultat večerašnjeg nastupa reprezentacije u Makedoniji. Zaključio je da će utakmica biti teška, ali da će Hrvatska pobijediti, igrao Sammir ili ne. Proslavljeni nogometaš gostovao je u rubrici Tajni gost, pa je domaćin showa Saša Lozar pitanja za intervju pripremio, a da nije znao tko ga čeka s druge strane telefonske linije.

Tako smo saznali da Robert Prosinečki smatra da je Severinin Milan pravi 'papak' ako se veza raspala jer nije trpio plač malog Aleksandra Ivana: 'Ako je to istina, ako je zbog plača djeteta, onda da, onda je to stvarno katastrofa', rekao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznali smo i da ni pod kojim okolnostima ne bi prevario svoju suprugu. Na Lozarovo pitanje: 'S kojom bi se svjetskom zvijezdom malo pohvatao, a da nitko ne sazna?', Robert je odgovorio da bez obzira što su mnoge od njih jako lijepe, zbog svoje žene takvo što ne bi nikada napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Producenticu Andreu zanimala je priča oko reklame za čarape Udarnik, u kojoj se, prije dvadesetak godina, nogometaš pojavljuje u ulozi manekena. Priznao je da za taj uradak nije bio plaćen, osim u čarapama koje su bile izuzetno kvalitetne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo