PROSINEČKI OPET DOBIO PITANJE KOJE NE VOLI: / 'Zašto me stalno za njega pitate? Nije igrao tri godine, sad igra dobro…'

Image
Foto: AFP

Pozvao je jednog Dinamovog nogometaša, drugi čeka poziv

2.11.2018.
13:14
AFP
VOYO logo

Proslavljeni igrač hrvatske nogometne reprezentacije, danas izbornik Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je popis igrača na koje računa za utakmice protiv Austrije (Liga nacija) i Španjolske (prijateljska utakmica).

Gojak da, Hajrović ne

Na njegovom popisu nalazi se Dinamov nogometaš Amer Gojak, ali ne i njegov klupski suigrač Izet Hajrović. Zbog dobre forme potonjeg, ali i činjenice da ga ne stavlja na popis igrača koje vodi, novinari su Prosinečkog ponono pitali pitanje s kojim su ga sučelili u više navrata – zašto na popisu nema Hajrovića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto me stalno pitate za Izeta? Višća je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji koje imamo. Meni je iznenađenje što Duljević igra u Dresdenu. On ima kvalitetu za puno veći klub. Izet Hajrović tri godine nije igrao. Igra dobro u zadnje vrijeme i ne znači da neće biti na popisu. Sljedeće godine imamo utakmice svaki mjesec. Dinamo igra dobro, Izet igra dobro i ne znači da ga neću zvati", odgovorio je Prosinečki, a prenosi sportsport.ba, koji se ne slaže s konstatacijom da je Austrija favorit u ogledu protiv BiH.

Austrija nije favorit

"Zašto bi bila Austrija favorit? Nisu. Idemo tamo po povoljan rezultat, nećemo čekati što će oni napraviti u Sjevernoj Irskoj. Vjerujem da će biti dosta navijača. Nikad nisam imao toliko upita za karte. Siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu“, poručuje Prosinečki koji je objasnio i otkud Gojak na njegovom popisu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gojak je bio najbolji igrač uz Demirovića u mladoj reprezentaciji. Jedan od njih će u nadolazećim godinama biti vođa ove reprezentacije. Nadam se da će u budućnosti biti još takvih igrača. Što se konkretno ove utakmice tiče, neće igrati od prve minute koliko god novinari smatrali da Gojak recimo treba igrati prvu postavu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo