PROSINEČKI NAHVALIO ZVIJEZDU RUŠENJA BARCE: / 'Odigrao je najbolju utakmicu ikada, Pique i Umtiti mu ništa nisu mogli'

Image
Foto: PIXSELL i AFP

Legendarni hrvatski nogometaš pratio je što se događalo u Rimu gdje je Roma izbacila Barcelonu.

11.4.2018.
15:26
PIXSELL i AFP
VOYO logo

Izbornik bosanskohercegovačke reprezentacije i bivši hrvatski nogometaš Robert Prosinečki komentirao je senzacionalnu pobjedu Rome protiv Barcelone kojom su Rimljani izborili polufinale Lige prvaka. Naravno, Prosinečki je bio oduševljen igrom Edina Džeke koji je postigao prvi gol te izborio kazneni udarac za 2-0.

Nitko nije imao šanse protiv bosanskog dijamanta

”Pokazao je kvalitetu i u Barceloni kada je dao gol, ali i Roma jer su i tada imali šanse i igrali. Edin je sinoć odigrao najbolju utakmicu ikada, od kako igra Ligu prvaka. Stvarno, pobijediti na onakav način i biti dominantan kao Džeko. Pique i Umtiti, ovi koji su ga čuvali, stvarno, nisu mu mogli ništa. Ali i Roma kao Roma odigrala je fenomenalnu utakmicu u visokom presingu, što nitko nije mislio da će moći izdržati 90 minuta”, rekao je Prosinečki za Anadolu Agency.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao favorita vidi Real

Legendarni Žuti istaknuo je kako je svima u reprezentaciji drago zbog Džeke i Rome. Također, smatra da će teško biti iznenađenja u večerašnjim uzvratima četvrtfinala Lige prvaka gdje se sastaju Real Madrid i Juventus te Bayer i Sevilla. Otkrio je i svojeg favorita za osvajanje prestižnog natjecanja.

”Real zna igrati jake utakmice u završnici. Dva puta zaredom su osvajači Lige prvaka. Oni su moji favoriti, ali vidjet ćemo s kim će igrati Roma u polufinalu?! Do kraja natjecanja svakako sve je moguće", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo