Propala velika pijanka u Tottenhamu!

Tottenhamu ide jako dobro u ovoj sezoni pa se menadžer londonskog kluba odlučio na drastične mjere da bi se zadržala forma i tijekom božićnih te novogodišnjih blagdana.

16.12.2011.
18:23
VOYO logo

Poučen iskustvom kako se božićne zabave često znaju pretvoriti u notorne pijanke, Redknapp je zabranio igračima Tottenhama da organiziraju svoju božićnu zabavu!

"Nema više božićnih zabava. Prezauzeti smo igranjem nogometa. Moraju biti koncentrirani na svoje igre, a ne na fešte", rekao je Redknapp i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p7NZd3D0DqH3nhKn
szólj hozzá: S0-4T

"Ako se ne znaju ponašati pristojno, ako ne mogu odoljeti piću iako im nogomet daje basnoslovne plaće, onda s njima nešto nije u redu. Imaju ljeto kad mogu uzeti šest tjedana slobodno i raditi što god žele".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto božićne zabave, Redknapp je igračima priredio treninge na sam Božić i Štefanje, a dan poslije imaju utakmicu kod Norwicha.

"Neću da mi igrači energiju troše na božićne tulume. Što time mogu dobiti? Novine će jedva dočekati, a fotografije s takvih događaja uvijek nekako procure. Netko može slučajno trepnuti i na fotografiji će ispasti pijanac. Ne treba nam to. Kad su igrači ozlijeđeni, alkohol je njihov najgori neprijatelj. Mi imamo ozlijeđenih igrača i ne želimo da odlaze opijati se. To neće biti dobro za njih", poručio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Tottenhamovi igrači osjetili su Redknappov bijes prije dvije godine, kad im je zabranio božićnu zabavu, a oni su njemu iza leđa otišli u Dublin na pijanku.

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo