PRONAŠAO KRIVCA: / Argentinac napao hrvatskog reprezentativca

Image
Foto: Screenshot

Tri utakmice zabrane nastupa za Fiorentinu dobio je Argentinac Mauro Zarate nakon što je u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Intera za vrat uhvatio Jeisona Murilla.

3.3.2016.
20:30
Screenshot
VOYO logo

I to Zaratea jako smeta, što se niti ne trudi sakriti. Objavio je na svom Twitter-profilu 28-godišnjak koji je u siječnju postao Fiorentinin igrač fotografiju kao dokaz Perišićeva grijeha i napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je i bilo dvojbe, više je nema!! Preočito."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima ih koji isto misle

Doveo je ovime Zarate u pitanje sudački kriterij, možda sve nazvao i urotom usmjerenom protiv njega, a i očito smatra da Perišić ima povlašteni status u talijanskom prvenstvu u kojem Fiorentina i Inter vode borbu za čelna mjesta ljestvice i Ligu prvaka. Sastav iz Firence trenutačno je na četvrtom mjestu ljestvice bodovno izjednačen s trećeplasiranom Romom koja bi, da u ovome trenutku završi natjecanje u Seriji A, izborila plasman u prestižno klupsko europsko natjecanje. Fiorentina bi zaigrala u Europskoj ligi, baš kao i petoplasirani Inter.

Osim što je objavio svoje viđenje stvari na svom Twitter-profilu, Zarate je proslijedio tweetove i nekih istomišljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo